9.12.2016

EMİN GRUP ELBİRLİĞİ SİSTEMİ İLE HERKESE TATİL!

Emin Grup, Elbirliği Sistemi sayesinde vatandaşlara kredisiz, faizsiz tatil imkanı sunacak. Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, bu kez de kapanan büyük otel
EMİN GRUP ELBİRLİĞİ SİSTEMİ İLE HERKESE TATİL!

Emin Grup, Elbirliği Sistemi sayesinde vatandaşlara kredisiz, faizsiz tatil imkanı sunacak. Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, bu kez de kapanan büyük otelleri gündemine aldı. Emin Grup, yeni yatırımlarla herkese tatil olanağı sağlamayı hedefliyor. Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ”İnsanımıza kazanabileceği, yatırım yapabileceği alanlarda sermaye vermek adına, otomobil, ev, inşaat makinası, kamyon gibi projelerde “Elbirliği sistemi” uygulayarak bunu gerçekleştirdik. Vatandaşları sahip olmadıklarına, sahip ederek sosyal seviyelerini yükseltti. Şimdi ise, Elbirliği sistemi ile vatandaşları tatile göndermeyi hedefliyoruz.” Dedi.

Orta Sınıfa Tatil Fırsatı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Turizmdeki yaşanan memnuniyetsizlik ortada. Bunun nedeni, tatil anlayışımızı 4 mevsime çekemememiz ve sadece belirli aylarda yüksek fiyatlarla tatil satmaya çalışmamız. Turizmi 4 mevsime yaymak ve devamlılığı sağlamak. Türkiye’de büyük bir orta sınıf var, gözardı etmemek lazım. Belirli kesime yılın belirli aylarında yüksek fiyatlarla tatil imkanı sunarsak, geri kalan aylarda doluluk oranını sağlayamayız. Bizim amacımız yılın 4 mevsimi orta sınıfında tatil yapabileceği bir ortam hazırlamak. Bunu da “Elbirliği sitemi” ile gerçekleştirerek vatandaşın tatile nasıl gideceği düşüncesini ortadan kaldıracağız. İsteyen herkes istediği yerde tatil yapabilecek.” Diye konuştu.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ”Vatandaşımıza bu zamana kadar ev, araba ve iş imkanı sağladık. Artık, onları tatile göndereceğiz. Satışa çıkan otelleri değerlendirerek, vatandaşlarımıza huzurlu tatil yapacakları bir ortam yaratacağız. Afyon’da termal otel, Ege ve Akdenizde büyük oteller gündemimizde.3 ay doluluk sağladığımız için maalesef fiyatlarımız çok yüksek. Orta sınıf vatandaşımızın da tatil yapabilmesi için turizm sezonunu 12 aya yayarak doluluk oranlarını yüze 80 -90’lara çekmemiz gerekiyor. Bunu da Elbirliği Sistemi ile vatandaşımıza tatil imkanı sunarak gerçekleştireceğiz. Böylece hem vatandaşımızın sosyal imkanlarını yükselteceğiz hem de turizm ekonomisini canlandıracağız.” Dedi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<