9.12.2016

ELYSİUM SOUL BEYOĞLU ÖN TALEPTE!

Ofton İnşaat yeni projesi, "Elysium Soul Beyoğlu” için ön talep toplamaya başladı. Proje, Dolapdere bölgesinin çehresini değiştirme iddiasıyla inşa ediliyor. Elysium Soul Beyoğlu konut projesi, aynı
ELYSİUM SOUL BEYOĞLU ÖN TALEPTE!

Ofton İnşaat yeni projesi, "Elysium Soul Beyoğlu” için ön talep toplamaya başladı. Proje, Dolapdere bölgesinin çehresini değiştirme iddiası ile  inşa ediliyor. Elysium Soul Beyoğlu konut projesi, aynı zamanda yatırım, kültür  ve  sanatın da buluşma noktası olmayı hedefliyor. Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği çok sayıda  başarılı proje ile iyi saha oyuncularından Ofton İnşaat,  yepyeni projesi Elysium Soul Beyoğlu ile yatırımcılarına yine  karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Elysium Soul Beyoğlu 225 Daire!

İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere  lokasyonunda konumlanan proje, ilk kez Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılmıştı. Elysium Soul Beyoğlu  projesi, konumlandığı lokasyonun sağladığı ulaşım kolaylığı ve bölgenin kozmpolit yapısı sayesinde yatırımcısına  yüksek prim getirisi vaad ediyor. Beyoğlu’nun değişen ve gelişen semtlerinden Dolapdere’de yer alan Elysium Soul Beyoğlu projesi, Beşiktaş ve Şişli ilçeleri başta olmak üzere Taksim, Nişantaşı ve Karaköy gibi eğlence merkezlerine de yakın mesafede konumlanıyor.

Elysium Soul Beyoğlu projesi, Dolapdere bölgesinde 6 bin 610 m2 alan üzerine modüler mimari tekniğiyle hayata geçiriliyor. Proje toplam, 225 bağımsız üniteden meydana geliyor. Projede daire alternatifleri; 1+0, 1+1, 2+1 ve bahçe katı ile çatı dublekslerinden oluşuyor. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<