9.12.2016

ELYSİUM SERENE KANDİLLİ EVLERİ’NE ÖDÜL!

Elysium Serene Kandilli Evleri projesi, Ideal Standard Yaşam Alanı Konut Ödülü kazandı. Doğada modern bir yaşamın kapılarını açan Elysium Serene Kandilli projesi, Ideal Standard Internatiol Uluslara
ELYSİUM SERENE KANDİLLİ EVLERİ’NE ÖDÜL!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile inşa ettiği  Elysium Serene Kandilli Evleri  projesi, Ideal Standard Yaşam Alanı Konut Ödülü kazandı. Doğada modern bir yaşamın kapılarını açan Elysium Serene Kandilli projesi,  Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ödülü’e değer bulundu.

Ofton İnşaat tarafından Boğazı’nın incisi Kandilli’de, yeşille doğa içinde konumlanan Elysium Serene Kandilli Evleri projesi, sahip olduğu ayrıcalıklar ve sunduğu hizmetler sayesinde ödüle değer bulundu. İdeal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından “İdeal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü”nün sahibi oldu.

Elysium Serene Kandilli Doğayla İç İçe

Sağlam zemin üzerine inşa edilen proje, iç ve dış tasarımında estetik görünümüne de verdiği önemle  fark yaratıyor. Elysium Serene Kandilli konut projesi,17 müstakil ev ve 136 bağımsız bölümden meydana geliyor. “Elysium Serene Kandilli projesi”, sağlam zemin ve estetik görüntüsünün yanı sıra, akıllı ev sistemleri sayesinde doğanın içinde bile modern bir yaşam sunuyor.Peyzaj düzenlemesi ile sosyal donatılara da önem verilen Elysium Serene Kandilli projesinde; tenis kortu, fitness merkezi, tenis kortu, fitness merkezi,  açık  ve kapalı yüzme havuzları, pilates ve yoga salonları ile fitness merkezi mevcut.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<