9.12.2016

EGEYAPI GROUP, CİTYSCAPE GLOBAL FUARI’NDA!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de körfez yatırımcılarına tanıtmaya hazırlanıyor. Firma, dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen ve 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacak olan,
EGEYAPI GROUP, CİTYSCAPE GLOBAL FUARI’NDA!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de körfez yatırımcılarına tanıtmaya hazırlanıyor. Firma,  dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen ve 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında  yapılacak olan, Cityscape Global’da  projelerini yabancı yatırımcıların beğenisine sunacak.

EgeYapı Grup 4 Projesiyle Dubai’de!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren ve yabancı yatırımcılardan da ilgi gören EgeYapı Group, en önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2015’de yerli ve yabancı yatırımcılara projelerini tanıtacak.

“EgeYapı Group” fuara Batışehir, Pega Kartal ve Kağıthane’de geliştireceği yeni projesi ile katılacak.Fuarın etkinlik süresince başta Ortadoğu, Körfez Bölgesi ve Arap Yarımadası’nın yoğun ilgi gösterdiği ve yaklaşık 50 bin yatırımcıyı ağırlaması hedefleniyor.

EgeYapı Group, Dubai World Trade Center’da SAG40 numaralı stant alanında yerli ve yabancı konut yatırımcılarını ağırlayacak ve fuara gelen yatırımcılara özel ödeme avantajları sunacak.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<