9.12.2016

DUMANKAYA’DAN KAZANDIRAN PROJE: ADRES SANCAKTEPE

Dumankaya İnşaat, Adres projelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. İstanbul’un son yıllarda yatırım değeri hızla artan lokasyonlarının başında Sancaktepe geliyor. Sancaktepe bölgesinde, hayata geçiri
DUMANKAYA’DAN KAZANDIRAN PROJE: ADRES SANCAKTEPE

Dumankaya İnşaat, Adres projelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. İstanbul’un son yıllarda yatırım değeri hızla artan lokasyonlarının başında Sancaktepe geliyor. Sancaktepe bölgesinde, hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi, yatırımcılara  yeni ve karlı  bir fırsat sunuyor. Farklı mimari yapısı ve  tasarımı  ile  konforlu bir yaşam alanı sunan Dumankaya Adres   projesi, Adres projeleri konseptiyle inşa ediliyor. Ön talep toplamaya başlayan proje, yatırımcılara Adres projelerine özgün ayrıcalığı ve yatırım fırsatı ile avantaja çevirme imkânı sunuyor.

Dumankaya Adres  Sancaktepe, Ön Talep Topluyor!

Adres Projelerinde yer alan konutlar, 3 yıl gibi bir sürede yüzde 100 oranında değer kazandı. 10 ayrı etapta 2.500 adet konutun çok kısa sürede satıldığı Dumankaya Adres Projeleri, hem çok kazanmak isteyen yatırımcıların hem de ulaşılabilir fiyatla ev sahibi olmak isteyen yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeden ilk konut alan yatırımcıların kazançlı  olacağını dile getirdi.

Barış Dumankaya, Adres Sancaktepe projesinin, Sancaktepe’nin gelişen çehresi sayesinde yatırımcılara kârlı bir fırsat sunduğunu vurguladı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, Sancaktepe’de inşa edilen metronun 2015 yılı son çeyreğinde hizmete açılması ile 4.100 yatak kapasiteli ve 15.000 personeli, şehir hastanesinin bölgenin yatırım değerini arttırdığını söyledi. Tuzla-Aydınlı’da  hayata geçirilen  ve kısa sürede yatırımcısına çok  kazandıran “Adres” konsepti, bu kez Sancaktepe bölgesi ile buluşuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<