9.12.2016

DUMANKAYA’DAN GELENEKSEL RAMAZAN KAMPANYASI!

Dumankaya’nın, uygun taksit seçenekli geleneksel Ramazan kampanyası herkesi ev sahibi yapıyor. Kampanya taksitleri Dumankaya Mozaik’te 1.825 TL, Ritim İstanbul’da 2.600 TL ve hi-Fit’te ise 1.758 TL’d
DUMANKAYA’DAN GELENEKSEL RAMAZAN KAMPANYASI!

Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşturmak için yeni bir kampanya başlattı. Dumankaya’nın, uygun taksit seçenekli geleneksel Ramazan kampanyası herkesi ev sahibi yapıyor.

Kampanya  taksitleri Dumankaya Mozaik’te 1.825 TL, Ritim İstanbul’da 2.600 TL ve hi-Fit’te ise 1.758 TL’den başlıyor. Dumankaya inşaat, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında  herkesi  ulaşılabilir  rakamlarla ev sahibi yapıyor.

Dumankaya  Kira Öder Gibi Ev  Sahibi Yapıyor!

Ramazan süresince devam edecek olan Dumankaya’nın geleneksel kampanyası dileyen herkesin uygun taksitlerle ev sahibi olmasını sağlıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “”Dumankaya İnşaat” olarak biz de insanları yuva sahibi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Artık gelenekselleşmiş olan Ramazan kampanyamız ile insanlar için Ramazan’a ayrı bir tat ayrı bir heyecan getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bu seneki kampanya konseptimizi “kira öder gibi ev sahibi olma” üzerine kurguladık. Kampanyamız uygun taksit seçenekleri ve ödeme planları ile insanları zorlanmadan, kira öder gibi ev sahibi olmasına imkân veriyor.” dedi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<