9.12.2016

DKY İNŞAAT’TAN RAMAZAN KAMPANYASI!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerinde Ramazan Kampanyası başlattı. İki projede de Ramazan ayı süresince mevcut indirimlere ek olarak, yüzde 3 indirim uygulanacak.
DKY İNŞAAT’TAN RAMAZAN KAMPANYASI!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerinde Ramazan Kampanyası başlattı. İki projede de  Ramazan ayı süresince mevcut indirimlere ek olarak, yüzde 3 indirim uygulanacak. Kampanya kapsamında Lokum Evler projesinde, Ramazan ayı süresince  yüzde 3, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim fırsatı  uygulanıyor. Ayrıca kampanya kapsamında Ramazan ayı süresince projeden daire almak isteyen yatırımcılar, yüzde 25’lik peşinatlarını, teslim tarihine erteleyebiliyor. Tuzla sahil yolu, E-5 ve TEM bağlantı yollarına yakın konumda yer alan Lokum Evler projesinde, ev sahibi olmak isteyenlere 60 aya yüzde 0,89, 120 aya ise 1,03’den başlayan oranlarda banka kredisi olanağı sunuluyor.

Kartal lokasyonunda  yer alan DKY Kartal projesi  konut, ofis ve alışveriş karmasından oluşuyor. Bölgenin en prestijli projesi olarak gösterilen DKY Kartal’da projesinde, Ramazan ayı boyunca yatırımcılara  yüzde 3 indirim yapılacak. DKY Kartal projesinde ayrıca Ramazan kampanyası kapsamında daire almak isteyen yatırımcılara  peşin alımlarda yüzde 10 indirim, 60 aya yüzde 0,99 ve 120 aya yüzde 1,02’den başlayan banka kredisi olanağı sunuluyor. DKY Kartal projesinden daire alanlar peşinatı teslim tarihine kadar erteleme avantajı elde edecek.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<