9.12.2016

“Devlet Katkısı, Gayrimenkul Sektörüne İvme Kazandıracak!”

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’ta, konut edinmek için tasarruf yapmak isteyenlerin teşvik edilmesi amacıyle 26 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe girecek olan devlet katkısı uygulaması
“Devlet Katkısı, Gayrimenkul Sektörüne İvme Kazandıracak!”

Konut edinmek isteyenlere, devlet katkısı uygulaması 26  Ağustos’ta uygulamaya girecek. Evsahibi olmak isteyenlerin devlet tarafından tasarruf etmesi yönünde desteklenmesini öngören düzenleme, sektörde de olumlu karşılandı.

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt’ta, konut edinmek için tasarruf yapmak isteyenlerin teşvik edilmesi amacıyla  26 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe girecek olan  devlet katkısı uygulamasının sektöre önemli bir ivme kazandırmasını beklediklerini kaydetti.

Devlet Katkısı 15 Bin TL Olacak!

Yeni uygulamaya göre, bankada konut hesabı açarak, 75 bin lira biriktirenlere devlet  15 bin lira tutarında katkı verecek. Uygulama, ilk kez konut edineceklere büyük avantaj sağlıyor. Konut edinmek isteyenlere önemli bir katkı sağlayacak olan uygulamanın, aynı zamanda “gayrimenkul sektörüne” de hareketlilik getirmesi bekleniyor.

 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<