9.12.2016

DEMİR ROMANCE TİCARİ ALANLAR SATIŞTA!

Demir Romance projesi, 60 bağımsız bölümden oluşan ticari birimlerini satışa çıkardı. Demir Romance projesi, tamamlandığında yüksek vaad eden ticari alanlarıyla, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. P
DEMİR ROMANCE TİCARİ ALANLAR SATIŞTA!

Demir Romance  projesi, 60 bağımsız bölümden oluşan ticari birimlerini satışa çıkardı. Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü aksında yer alan Demir Romance projesi, tamamlandığında yüksek kazanç sunan ticari alanlarıyla yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. 170.000 m2 brüt inşaat alanında 22.000 m2 özel peyzaj alanına sahip olan Demir Romance projesinde, yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yollarına ağırlık verildi.

Projenin, bu yılın Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Demir Romance projesinde yer alan, mağazalar merkezi lokasyonları  ile  yüksek gelir vaad ediyor. 25 m2 ila 1.500 m2 arasında değişen  büyüklüklere sahip  ticari birimler hem bölge halkına hizmet  verecek hem de Demir Romance’ı bir alışveriş lokasyonuna çevirecek özelliklere sahip. Böylesine cazip ticari birimlere sahip  olan Demir Romance projesindeki mağazalar 60 adetle sınırlı.

Demir Romance  Ağustos 2015’te Teslim Ediliyor

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kaliteli yaşamın kapılarını aralayan Demir Romance projesinde, yer alan ve satışa çıkarılan ticari birimlerin önemli bir cazibe alanı yaratacağını kaydetti. Akıllı ev teknolojisi ile inşa edilen Demir Romance projesinde  yer alan daire tipleri; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1’den oluşan  14 farklı daire ve 28 villa seçeneğinden oluşuyor.

Zengin sosyal donatılara sahip olan  Demir Romance projesinde; açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, koşu ve bisiklet parkurları, basketbol sahası, kreş, servis bekleme alanı, Türk hamamı, squash alanı, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti,  bay-bayan güzellik merkezi, çocuk oyun alanları ve spor kompleksi mevcut.

Demir Romance Projesi,  yer aldığı merkezi konum sayesinde E-5’e, metrobüs, okul ve dershanelere, hastane ve alışveriş merkezine  5 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor. Doğal yaşam alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları sayesinde kullanıcılarına doğal bir yaşamın kapılarını açan Demir Romance, aynı zamanda karlı bir yaşam alanı sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<