9.12.2016

Dekon Suadiye Ametist Konutları Yüzde 20 İndirimli!

Dekon İnşaat tarafından Suadiye lokasyonunda hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist konut projesi, teslime kısa bir süre kala yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Teslim heyecanı yaşan projede, kon
Dekon Suadiye Ametist Konutları Yüzde 20 İndirimli!

 

Dekon İnşaat tarafından Suadiye lokasyonunda hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist konut projesi, teslime kısa bir süre kala  yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Teslim heyecanı  yaşanan projede, konutlar 3 ay sonra sahiplerini bulacak. İnşa ettiği başarılı konut projeleri ile kendinden söz ettiren Dekon İnşaat, Suadiye’de konumlandırdığı projeyi teslim etmeye hazırlanıyor. Projede 1. Etap  inşaat çalışmalarının yüzde 90 oranında  biterken 2. etabın kaba inşaatı ise devam ediyor.

Böylece, üç ayrı etaptan oluşan Dekon Suadiye Ametist projesinde, ilk etap üç ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek. Toplam  3 ayrı etaptan oluşan Dekon Suadiye Ametist projesi, üç bloklu tek site olma özelliği taşıyor. Proje, gerek lokasyonu gerekse mimari ayrıcalıkları ve sosyal donatıları ile yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

Dekon Suadiye Ametist'e Teslimler 3 Ay Sonra!

Bağdat Caddesi’ne 350 metre uzaklıkta ve 5 bin 500 m2 alan üzerine inşa edilen proje, toplam 152 daireden oluşuyor. Dekon Suadiye Ametist projesinin ilk etabı, Aralık 2016'da sahiplerine teslim ediliyor. Lüks ve konforu buluşturan projede, konut fiyatları 1 milyon 80 binden liradan başlıyor. 1. etabın tamamlanması  nedeni ile kalan son daireler için firma tarafından bir kampanya başlatıldı. Buna göre, firma konutlarda yüzde 20 indirim uyguluyor.

“Dekon Suadiye Ametist” projesinde konutlar, yüzde %80 oranında satılmış durumda. Deniz manzarası hakim olan Dekon Suadiye Ametist konut projesinde, satışta olan  son daireler için  teslime özel bir kampanya düzenledi. Dekon Suadiye Ametist projesinde; 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+2 çatı teras ve dubleks daire alternatifleri mevcut. Projede yer alan 2+1 daireler 90-123 m2, 3+1 daireler 137-178 m2, 3+1 dubleks daireler 153-195 m2, 4+2 çatı teras ve dubleks daireler ise 233-275 m2  büyüklüğe  sahip.

Projede mimarisi kadar önem verilen sosyal donatılar arasında; çok amaçlı açık spor alanları, toplantı salonu, 24 saat güvenlik, cafe, zen bahçesi, çocuk oyun odası, jakuzili açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun parkı ile kapalı otopark hizmeti yer alıyor. Bağdat caddesi ve toplu taşıma araçlarına, Bostancı İDO iskelesine yakın mesafede yer alan “Dekon Suadiye Ametist” projesi,15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM Köprüsü ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na da  yakın mesafede konumlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<