9.12.2016

ÇUKUROVA BALKON’UN YÜZDE 35’İ SATILDI!

Çukurova Kent Yapı’nın “Balkon Hayatın Keyfidir” temasıyla inşa ettiği Çukurova Balkon Projesi, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Projede, peşinatsız bir yıl sonra öde kampanyası ve vade farksız kiş
ÇUKUROVA BALKON’UN YÜZDE 35’İ SATILDI!

Çukurova Kent Yapı’nın “Balkon Hayatın Keyfidir” temasıyla inşa ettiği. Projede, peşinatsız bir yıl sonra öde kampanyası ve vade farksız kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Satışa çıkan Çukurova Balkon projesi, kısa sürede yüzde 35 oranında   satıldı.  Kartal lokasyonunda konumlanan projede, bütün daireler deniz, adalar ve orman manzarasına hakim. Çukurova “Balkon”lu butik projede, yatırımcılara yönelik lansman dönemine özel kampanya uygulanıyor.

Dairelerin iç mimarisinden ödeme koşullarına kadar, her yönüyle kişiselleştirilmiş bir proje olan Çukurova Balkon projesi, dileyen herkesi  peşinat ödemeden evsahibi  yapıyor. Proje geniş balkon, teras ve bahçe kullanım alanları ile dikkat çekiyor.

Çukurova Balkon, Peşinatsız Evsahibi Yapıyor!

Yatırımcıları peşinatsız ev sahibi yapan Çukurova Balkon  projesi ayrıca,  yüzde 1’lik peşinatı da Çukurova Kent Yapı tarafından ödeniyor. Kampanya  kapsamında  proje bedelinin yüzde 17’sinin vade farksız, bir yıl sonra diğer yüzde 17’sinin ise, yine vade farksız olarak iki yıl sonra ödenesi gerekiyor. Çukurova Balkon projesinde, 1+1 daireler 240 bin TL’den, 2+1 daireler  392 bin TL’den, 3+1'l daireler  568 bin TL’den, 4+1 daireler  ise 775 bin TL’den başlayan başlıyor.

Projede yer alan dairelerde 2 ya da 3 balkon bazılarında ise, 30 m2 teras, veya 20 m2 bahçe kullanım alanı mevcut. Projede daire  büyüklükleri,  65 ila 273 m2 arasında değişiyor ve iç mimarisi birbirinden farklı kurgulandığı. Çukurova Kent Yapı’nın “Private Home” hizmeti ile mutfak dolap kapakları, banyo seramikleri, zemin parke renkleri gibi farklı alanlarda sunulan seçeneklerle kişiye özel dekorasyon şansı sunuyor.

Çukurova Kent Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kara, “Yüzde 85’i yeşil alandan oluşan Çukurova Balkon projesinde,750 m2’lik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut.” Dedi.

Kapalı otoparklarda 1+1 ve 2+1 daireler için birer, 3+1 ve 4+1 daireler içinse ikişer araçlık park yeri bulunuyor. Projenin zengin sosyal donatıları arasında; hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş alanı, kafeterya, kapalı otopark ise projenin diğer sosyal alanlarını oluşturuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<