9.12.2016

CRM MEDYA, “EMLAK’15” FUARI’NDA PORTFÖYÜNÜ ARTTIRDI!

CRM Medya, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşen,3.Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda çok sayıda önemli iş bağlantısı sağladı. CRM Medya iştirak ettiği fuarda, özellikle
CRM MEDYA, “EMLAK’15” FUARI’NDA PORTFÖYÜNÜ ARTTIRDI!

CRM Medya, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleşen,3.Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda çok sayıda önemli iş bağlantısı sağladı. CRM Medya iştirak ettiği fuarda, özellikle gayrimenkul sektörüne yönelik, yenilikçi Dijital çözümleri ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Türkiye’nin önde gelen ve başarısını kazandığı ödüllerle tescilleyen CRM Medya, Dijital Ajans çözümleri ile gayrimenkul alanındaki başarısını uzmanlığa dönüştürüyor.

Crm Medya, Geleneksel Reklam Yöntemleri Değişti!

CRM Medya, fuarda 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında 5 gün boyunca gayrimenkul sektörüne yönelik, değişen reklam yöntemleri ve dijital reklam çözümleri konusunda standı ziyaret eden misafirlerini bilgilendirdi. CRM Medya, özellikle Google Adwords, Twitter, Mobil Uygulamalar, Facebook ve Youtube Reklamları konusunda hizmet verdiği büyük inşaat şirketleri ile markalı konut projesi olan müşterilerine, fuarda yenilerini ekleyerek portföyünü genişletti.

Fuarda CRM Medya standını ziyaret eden Habertürk ve ATV Avrupa kanallarına mülakat veren CRM Ajans Başkanı Ramazan Becer, geleneksel reklamların geçmişte kaldığını ve firmaların yenilikçi dijital çözümleri yakından takip ettiğini söyledi. CRM Medya Dijital Ajans olarak, 360 derece reklam çözümleri ile müşterilere çözüm alternatifleri sunduklarını vurgulayan Ramazan Becer, doğru stratejilerle markayı büyütmek ve yönetmenin mümkün olduğunu kaydetti.

Çalıştığı firmalara Google Adwords, Twitter, Facebook, Youtube ve Mobil Uygulama Reklamları konusunda hizmet veren CRM Medya ayrıca, web tasarım ve yazılım, sosyal medya takip ve analiz, içerik geliştirme, online reklam yönetimi ve danışmanlığı, SEO, kurumsal kimlik çalışmaları ve e-ticaret danışmanlık hizmetleri konusunda da sonuç odaklı yenilikçi Dijital çözümler sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<