9.12.2016

CRATE AND BARREL İLE BAHÇELER DAHA KEYİFLİ!

Crate and Barrel, özellikle bahçe ve teraslara farklı köşe önerileri sayesinde yazı daha keyfi hale getiriyor. Crate and Barrel, tasarımları ile bahçe ve teras keyfi günün her anında güzel olacak.
CRATE AND BARREL İLE BAHÇELER DAHA KEYİFLİ!

Crate and Barrel, özellikle bahçe ve teraslara farklı köşe önerileri sayesinde yazı daha keyifli hale getiriyor. “Crate and Barrel”, bütün ürünlerinde evlerin her alanını daha keyifli ve kullanışlı hale getirmeyi amaçlıyor. Crate and Barrel, tasarımları ile bahçe ve teras keyfi günün her anında güzel olacak. Yaz aylarında dış mekanların önemi biraz daha ön plana çıkıyor. Dış mekanda 4 farklı keyif köşesi sunan Crate and Barrel, bahçe keyfinin tadında yaşanması için önemli ip uçları veriyor.

Yaz aylarında sofraların keyfini, Regatta açılabilir yemek masası çıkarmak mümkün. Tik ağacından yapılan Regatta serisine ait koltuk, şezlong, kanepe ve sallanan koltuk açık havada herkesin kullanırken mutlu olacağı tasarımların başında geliyor. Crate and Barrel, her türlü ürünü ile ailenizin ve dostlarınızın açık havada konforunu sağlıyor.

Crate and Barrel İle Yaz Daha Şık!

Bahçe ve teraslarda kullanılacak ürünlerde, servisi kolaylaştırmak için konsol ve bar ünitesi de ilave edilerek kullanım konforu arttırılmış. Böylece kullanıcılar, kesintiye uğramadan sevdikleri ve dostları ile kahvaltının ve sohbetin keyfini çıkarabilecek.

Tasarımlarda boyunu kolaylıkla ayarlayabileceğiniz Sunbrella yuvarlak şemsiye sayesinde ise, bahçe veya terasta uzun kahvaltınız süresince güneş ışınlarından rahatsız olmanızı engelliyor.

Gündüz arzu ederseniz yanyana ya da karşılıklı oturarak güneşin tadını çıkarabileceğiniz iki kişilik Dune şezlongunuzu güneş batınca kanepeye dönüşebiliyorsunuz. Güneşten yararlanmanızı sağlayan bu güzel köşeyi, iç mekanların ruhunu taşıyan ve üstü çakıllı camdan yapılmış modern bir çift zigon sehpa ile tamamlama şansınız var.

Yaz günlerinde kahvaltıdan sonra kahvenizi yudumlamak ya da akşamüstü yemek öncesi içeceklerini yudumlayabileceğiniz rahat bir köşe yaratmak size kalmış. Acara sehpanın eşlik ettiği Newport minderli koltuk ile hem bahçenize hem de evinize şıklık kazandırmanız mümkün.

El kesimi cam mozaiklerin incelikli bir şekilde yerleştirildiği Mozaik sehpa ile dinlenme alanına güneşin renklerini taşıyabilirsiniz. Musluklu Damacana, dış mekanı anında bar konseptine dönüştürmenize yardımcı olacak önemli bir aksesuar.

Yaz aylarında şık ve pratik sunumlar için rengarenk melamin sofra takımlarını, dış mekan için ideal akrilik bira, margarita ve punch bardaklarını ve şarap kadehlerini de kullanılabilir.

Katlanabilir portatif mangalda yemeğinizi ızgara ederken, yan pişiricisinde enfes soslar ve ek lezzetler hazırlamanızda mümkün.Bahçe ya da terasınızda vereceğiniz pizza partisinde, Kettle Pizza Deluxe mangal için pizza fırınını kullanarak sadece 8 dakika içinde çıtır pizzalar hazırlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<