9.12.2016

CONCORD İSTANBUL EN İYİ DÖNÜŞÜM PROJESİ!

Concord İstanbul projesi, Sign of the City yarışmasında “en iyi dönüşüm projesi” seçildi. Kentsel yenileme, dönüşüm mevzuatına ve kriterlerine uygun yapılandırılmış proje ödülü, Teknik Yapı Yönetim K
CONCORD İSTANBUL EN İYİ DÖNÜŞÜM PROJESİ!

Concord İstanbul projesi, Sign of the City yarışmasında  “en iyi dönüşüm projesi” seçildi. Kentsel yenileme, dönüşüm mevzuatına ve kriterlerine uygun yapılandırılmış proje ödülü, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım’a  takdim edildi. Teknik Yapı’nın, Fikirtepe bölgesinde konumlanan dönüşüm projesi Concord İstanbul,  en iyi dönüşüm projesi seçildi. “Concord İstanbul”, ilk ruhsata sahip olan, ilk kat irtifakı kurulan proje olma özelliğine sahip ayrıcalıklı bir proje.

Durbakayım, “Concord İstanbul Başarımızın Simgesi Oldu”

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım’a, “Concord İstanbul projesi, devletin kentsel dönüşüm konusunda attığı büyük atılımların ilk örneklerinden biri oldu. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesi, Türkiye’nin ilk ve en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak ‘dönüşüm Tarihi’ne geçti. ‘Pilot uygulama’ olarak tarihe geçen Fikirtepe’de çok uzun ve zorlu bir süreç yaşadık. Sonuç olarak bu güzel ödülü almaya hak kazandığımız için gururluyum” dedi.

İstanbul’da Kensel Dönüşümün öncüsü sayılan “Concord İstanbul” Projesi, toplam 1.185 bağımsız birimden oluşuyor.E5 ve TEM otoyoları kesişme noktasında konumlanan Concord İstanbul projesi, yatırımcılara yüzde 1 KDV, vergi ve harç muafiyeti avantajı sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<