9.12.2016

CİTYSCAPE TURKEY 2016 YILINDA YAPILACAK!

Cityscape Global, bu yıl Dubai’de 8 – 10 Eylül tarihleri arasında önemli gelişmelerle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Son yıllarda her yıl ortalama %30 büyüyen Cityscape Global fuarına, Türkiye gayri
CİTYSCAPE TURKEY 2016 YILINDA YAPILACAK!

Cityscape Global, bu yıl Dubai’de 8 – 10 Eylül tarihleri arasında önemli gelişmelerle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Son yıllarda her yıl ortalama  %30 büyüyen Cityscape Global fuarına, Türkiye gayrimenkul sektörü de katılımını ikiye katladı. “Cityscape Global 2015'te” fuar alanı yeniden düzenlendi ve salonlar arası mesafeler de kısalarak, daha kullanışlı bir alan planlaması uygulandı. Son yıllarda her yıl ortalama  %30 büyüyen Cityscape Global fuarına, Türkiye gayrimenkul sektörü de katılımını ikiye katladı.

Cityscape Global 2015 hakkında bilgi veren Cityscape fuarları Türkiye temsilcisi ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin 2016 yılında yapılacağını kaydetti. 8 – 10 Eylül  2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center’da 14. kez düzenlenecek olan Cityscape Global, bu yıl  küresel ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen yoğun katılımla yapılacak. ISTexpo Fuarcılık Hizmetleri Ltd. Şti. Genel Müdürü İsmail Sezen, sektörel pazarlardaki ekonomik kriz ve sıkıntılara rağmen, fuarların pazara önemli bir canlılık kazandırdığını söyledi.

İsmail Sezen, “Bu yıl fuar alanının yapısı değiştirildi. İkisi yeni olmak üzere toplam 9 hol tamamen yeniden düzenlendi. Bu yıl 1- 5 holleri dışında Saeed Holleri ve Arena da dahil edilerek toplam 9 hol aktif olarak kullanılıyor. Yeni düzende iki alanın karşılıklı paralel olarak konumlanmasından dolayı çok daha kullanışlı fuar planı oluştu. İki salonu birleştiren fuayede ise restoranlar, toplantı odaları, VIP lounge’lar bulunuyor. Tüm katılımcıların birbirlerine sadece bir kaç dakikalık yürüme mesafesi kadar yakın olması, hem katılımcılar hem de ziyaretçiler açısından çok büyük kolaylık olacak”  dedi.

Cityscape Global’de 50.000 Ziyaretçi Bekleniyor!

Cityscape Global’in son 3 senede her yıl %30’un üzerinde büyüdüğüne dikkat  çeken Sezen, küresel buluşmanın 2015’te 28 farklı ülkeden 300’ü aşkın katılımcıyı ağırlayacağını vurguladı. 7 Eylül 2015 tarihinde Conrad Otel’de düzenlenecek olan Cityscape Global Konferansı’na da değinen Sezen, ana başlığın, “daha ekonomik ve orta gelir seviyesine hitap eden konut projeleri” olduğunu dile getirdi.

Konferansta ayrıca, “Dubai Pazarına Genel Bakış”, “Tesis Yönetimi” ve “Gayrimenkul Brokerları” alt başlıkları üzerinde durulacak. Sezen, “2014 yılında Türkiye gayrimenkul sektöründen 30 katılımcı firma yer alırken bu sayı, Cityscape Global 2015’te 61’e ulaşmıştır. Bu firmalarımızın geçtiğimiz sene 2.172 m² olan toplam stand alanlarının büyüklüğü ise bu yıl 4.200 m²’yi aşmıştır” dedi. Sezen, ‘ülke katılımı büyüklüğü’ açısından Türkiye’yi, İngiltere, Katar, Mısır ve Bahreyn’in takip ettiğini belirtti.

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, “Cityscape Turkey’i, 2016 yılından itibaren düzenlemeye başlayacağız. Gerek Türkiye gayrimenkul sektörünün gücü ve potansiyeli, gerekse uluslararası arenadan bu yönde aldığımız talep ve ilgi; Cityscape Turkey’in, tüm Cityscape’ler içindeki en önemli fuarlardan biri alacağını gösteriyor” dedi. Cityscape Turkey’in ilkinin 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılması planlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<