9.12.2016

ÇİLEK’TEN AKILLI ODALAR!

Çilek, renkli ve eğlenceli tematik ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Çilek, hayatı ve teknolojiyi takip eden tasarımları ile “akıllı cihaz” teknolojilerini mobilyalarına uyarlayan ilk Türk m
ÇİLEK’TEN AKILLI ODALAR!

Çilek, renkli ve eğlenceli tematik ürünleri ile fark yaratmaya  devam ediyor.  Çilek, hayatı ve teknolojiyi takip eden tasarımları ile akıllı cihaz teknolojilerini mobilyalarına uyarlayan ilk Türk mobilya markası  aynı zamanda. Türkiye’nin, bebek, çocuk ve genç odası alanındaki önemli markası Çilek, keyifli odalar tasarlarken hayatını kolaylaştıracak çözümlerde sunuyor.

Çilek Mobilya’dan Teknolojik Tasarımlar!

Günlük hayatımızda önemli yer tutan teknolojik yenilikleri, mobilya tasarımlarında uyumlu hale getiren “Çilek”, Türkiye’de ilk kez akıllı mobilya üreten marka olma özelliği taşıyor.

Çilek, mobilya tasarımlarında çocuk ve genç odası için planladığı teknik aksamlar sayesinde, kullanıcıların özel alanda geçirdikleri zamanı kaliteli ve keyifli hale dönüştürüyor. Çilek’in özel tasarım olan yatak ve çalışma masaları, sahip oldukları teknik düzen sayesinde, çocuk ve gençlere bluetoothlarından aktardıkları ya da usb’lerine yükledikleri müzik veya derslerin ses kaydını rahatlıkla  dinlemelerine olanak sağlıyor. Çilek’in kısa süre önce satışa çıkardığı Champion Racer, Football, First Class ve Carbeds koleksiyonları kullanıcılarına akıllı oda  avantajı sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<