9.12.2016

ÇAMLIK 18 ÇEKMEKÖY FARK YARATAN PROJE!

MİKA İnşaat ve gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams ile Çamlık 18 Çekmeköy Projesi, modern bir mimari ve minimalist bir yaklaşımla Çekmeköy’de inşa ediliyor. Çamlık 18 Çekmeköy Projesi,
ÇAMLIK 18 ÇEKMEKÖY FARK YARATAN PROJE!

MİKA inşaat, merkezi konumu ve Dna  Mimarlık’tan Tümay Türkmen’in mimari projesiyle, hayata geçirdiği, Çamlık 18  Çekmeköy Projesinin inşasına başladı. Her türlü konfor ve ayrıntının düşünüldüğü  proje   toplamda 18 konuttan oluşuyor. Çamlık 18 Çekmeköy Projesinin, satış ve pazarlamasını gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams yapıyor. Projenin gayrimenkul satış işlemler, KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülecek. “Çamlık 18 Çekmeköy” Projesi,  2+1 ve 2+1 dubleks olmak üzere toplam 18 daire ve 3 dükkandan oluşuyor. Profesyonel ekibiyle KW Çekmeköy Bölge Müdürlüğü projenin, bütün  satış işlemlerini üstlenecek.

Çamlık 18 Çekmeköy’ün  Satışı  Keller Williams’ta!

Bölgedeki 2b arazilerine tapu verilmeye başlanmasının Çekmeköy lokasyonuna değer kattığını belirten Keller Williams Çekmeköy Yönetici Ortağı Gökhan Bars; “2015 yılının sonunda bu bölgede Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe Metrosu aktif hale gelecek. Birçok geliştiricinin Çekmeköy ile ilgilendiğini biliyoruz. Arz oldukça yüksek, bu arzı karşılayacak talep de var.” dedi. Gökhan Bars, Çekmeköy’ün en yeni butik projesinin Çamlık 18 Çekmeköy  olduğunu söyledi.  

Keller Williams Çekmeköy Yönetici Ortağı Gökhan Bars; “Projenin geleceği çok parlak, yıl sonunda açılacak metro istasyonuna 3.5 dakika yürüme mesafesinde. Çamlık 18 Çekmeköy Projesi, 7 gün 24 saat inşaat mühendisleri tarafından yönetilen ve tasarımları mimari ofis tarafından yapılan bir proje. Bu özelliğiyle bile fark yaratan bir değere sahip.” Diye konuştu. Çamlık 18 Çekmeköy Projesi, Metro istasyonuna 3,5 dakika, Şile otoyolu üzerindeki otobüs ve minibüs duraklarına ise, yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<