9.12.2016

BUSİNESS İSTANBUL DUBAİ YOLCUSU!

SVR Gayrimenkul Yatırımın hayata geçirdiği, Business İstanbul projesi ile 2015 Dubai Cityscape Fuarı'na iştirak ediyor. SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 20
BUSİNESS İSTANBUL DUBAİ YOLCUSU!

SVR Gayrimenkul Yatırımın hayata geçirdiği, Business İstanbul projesi ile 2015 Dubai Cityscape Fuarı'na iştirak ediyor. SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda, prestij projesi olan Business İstanbul’u yabancı yatırımcılara tanıtacak.

Dubai’de yapılacak fuar, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek. İş dünyasının zirvesinde yer almak isteyen yatırımcılar için tasarlanan ve Kadıköy'ün tam ortasında konumlanan Business İstanbul projesi,  fuarda körfez yatırımcısına anlatılacak.

Business İstanbul Körfez Yatırımcısına Tanıtılacak!

Dubai Cityscape Fuarı'nda dünya genelinden küresel yatırımcılar yer alıyor. Business İstanbul projesi, 6. Hall 6B25 nolu stant da ziyaretçilerini ağırlayacak. Business İstanbul projesi, iş dünyasına prestij ve verim kazandıran ileri teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. “Business İstanbul” projesi, yatırımcılarına iş modeli kadar esnek ödeme seçenekleri de sunuyor.

E-5 Göztepe üstünde  konumlanan Business İstanbul projesi, kullanıcılarına  metro, metrobüs, Marmaray bağlantılı ve Avrasya Tüneli çıkış noktasındaki konumu ile her yere kolay ulaşım olanağı sunuyor. Business İstanbul projesi, 1.440 ila 1.505 m2 arasında değişen ofis katları, ileri teknolojik donanımı, çarşısı ve eğlence merkezi ile kullanıcılarına konfor ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<