9.12.2016

BULVAR İSTANBUL’DA TESLİMLER NİSAN AYINDA!

Başakşehir’de inşa edilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekilerek, Nisan ayında yapılacak. Bulvar, Göl ve Residance etapları bulunan proje toplam, 1.720 konut ve 26 ticari üniteden meydana gel
BULVAR İSTANBUL’DA TESLİMLER NİSAN AYINDA!

850 milyon TL yatırımla Başakşehir lokasyonunda 110 bin m2 alan üzerinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul konut  projesinde, teslimler 7 ay öne çekilerek Nisan ayında yapılacak. Bulvar, Göl ve Residance etapları bulunan Bulvar İstanbul toplam, 1.720 konut ve 26 ticari üniteden meydana geliyor. Erken teslim heyecanı yaşanan projenin, yüzde 98’i sahiplerini buldu. 3 ayrı etaptan oluşan proje, gerek mimarisi  ve  gerekse zengin  sosyal donatıları ile yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Teslimler  7 Ay Erken Yapılıyor!

Yatırımcıların ihtiyaç duyacağı her türlü ayrıntının yer aldığı Bulvar İstanbul’da, kaliteli yaşamın kapıları  açılıyor. Bulvar İstanbul aynı zamanda, yatırımcısına da kısa sürede karlı geri dönüşüm olanağı sunuyor. Proje, lansman döneminden bugüne yüzde 80 oranında prim  kazandırdı.

Bulvar, Göl ve Residance etaplarından oluşan “Bulvar İstanbul” projesinde; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire alternatifleri mevcut. Bulvar İstanbul projesi, çevresinde yer alan 11 ihtisas hastanesi, TEM Otoyolu, Metro, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Sağlık Kent ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde prim değeri  gün geçtikçe artan bir lokasyona sahip.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<