9.12.2016

BİZİM EVLER 7 ÖN TALEP TOPLUYOR!

İhlas Yapı A.Ş, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bizim Evler 7’de ön talep toplama süreci başladı. İhlas Yapı, Bizim Evler 7 projesiyle, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden
BİZİM EVLER 7 ÖN TALEP TOPLUYOR!

İhlas Yapı A.Ş, Bizim Evler markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bizim Evler 7’de ön talep toplama süreci başladı. İhlas Yapı, Bizim Evler 7 projesiyle, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bizim Evler 7’de projesi,  532 konut ve 43 ticari birimden oluşuyor. Bizim Evler 7 projesi, Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’ne hakim bir manzaraya sahip. Bizim Evler 7 projesinde, daire alternatifleri; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşuyor.

Bizim Evler 7,Kazançlı Yatırım!

Her daireye ve misafir araçlara da, kapalı otopark konforu sağlanıyor. Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bizim Evler 7 projesinde,  kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu mevcut. Projede ayrıca, çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, yürüyüş yolları ve kameriyeler ile toplantı salonu ve göl kafe gibi olanaklar da  mevcut.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<