9.12.2016

BAKIRKÖY CİTY DAİRELERİ SATIŞTA!

Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi tarafından 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje, Bakırköy lokasyonunda inşa ediliyor. Toplam, 43 bin m2 inşaat alanına sahip olan Bakırköy City
BAKIRKÖY CİTY DAİRELERİ SATIŞTA!

Bakırköy City  projesi,  lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi tarafından  200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje, Bakırköy lokasyonunda inşa ediliyor. Toplam, 43 bin m2 inşaat alanına sahip olan Bakırköy City projesi, 163 konut ile 33 ticari birimden meydana geliyor. Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi’nin projesi Bakırköy City, düzenlenen lansmanla resmen satışa çıktı. Yatırımcılara çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu projede, dairelerin m2 fiyatı lansmana özel 12 bin TL’den satışta.

Bakırköy City’de Daireler Deniz Manzaralı!

Yüksek yatırım potansiyeline sahip olan proje, Bakırköy Çevreyolu ve Sahil Yolu arasında konumlanıyor. Kentin en merkezi lokasyonları arasında yer alan Bakırköy’de, sahile yürüme mesafesinde konumlandırılan Bakırköy City projesi, lansman fiyatlarıyla resmi satışlarına başladı. Proje, 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor ve konforla ile lüksü bir arada sunuyor. Bakırköy - Veliefendi Hipodromu’nun hemen karşısında yer alan Bakırköy City projesi, ayrıcalıklı hizmetleri, ferah mimari yapısı, sosyal donatıları ve 7 bin  m2  peyzaj alanı ile yatırımcısına yeni  bir yaşam alanı sunuyor.

Lansmana Özel 36 Ay 0 Faiz Fırsatı!

İki etap olarak planlanan Bakırköy City projesi, 10 katlı bloklardan oluşuyor. Projede, ferah ve aydınlık iç mekanlara sahip olan daireler, aynı  kesintisiz deniz manzarasına  da hakim. Projede yer alan  ve ferah iç kullanıma sahip olan dairelerin büyüklükleri şöyle; 2+1 daireler 87  ila 118 m2, 3+1 daireler 128 ila 161 m2, 4+1 daireler ise, 198 ila 217 m2 arasında değişiklik gösteriyor. Bakırköy City projede daire alternatifleri; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşuyor. Projede daire teslimlerinin Haziran 2017’de başlaması hedefleniyor.  Bakırköy City projesinde, lansman dönemine özel 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı  ve 120 aya kadar da banka kredili uygun ödeme alternatifleri  mevcut.

“Bakırköy City” projesi, kullanıcılarına sunduğu geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanları ile de fark yaratıyor. Projede yer alan sosyal donatılar arasında; basketbol sahası, tenis kortu, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, açık - kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, kar odası, tuz odası, tepidarium, çocuk oyun alanları, her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı yer alıyor. Lokasyon avantajı nedeniyle her yere kolaylıkla ulaşım alternatifi sunan Bakırköy City projesi, aynı zamanda Metrobüs, Marmaray, tramvay, deniz otobüsün hattı üzerinde yer alıyor.

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz; “Bakırköy City projemizi geliştirirken, her bir detaya büyük hassasiyet ve özveriyle yaklaştık. Bakırköy City’i konumlandırdığımız noktada ihtiyaç duyulan tüm detayları araştırdık ve bu ihtiyaçlara yanıt verecek bir proje geliştirdik. Bakırköy’de, 163 konuttan oluşan lüks ve estetik bir projeye imzamızı atıyoruz. Lansman dönemine özel olarak m2 fiyatlarımızı 12 bin TL ila 16 bin lira arasında tutuyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<