9.12.2016

BABACAN PREMİUM ÖN TALEP TOPLUYOR!

Babacan Premium projesi ön talep toplamaya başladı. Babacan Yapı’nın yeni projesi, ilk olarak Dubai’de görücüye çıkıyor. Esenyurt lokasyonunda, 28 bin 500 m2’lik alan üzerinde 6 bloktan meydana gelen
BABACAN PREMİUM ÖN TALEP TOPLUYOR!

Babacan Premium projesi ön talep toplamaya başladı. Babacan Yapı’nın yeni projesi, ilk olarak Dubai’de görücüye çıkıyor. Esenyurt  lokasyonunda, 28 bin 500 m2’lik alan üzerinde 6 bloktan meydana gelen Babacan Premium projesi, ön talep toplamaya başladı. Esenyurt’ta, 6 blok  ve 2 etaptan meydana gelen Babacan Premium projesi, toplam 1.400 konuttan oluşuyor. Residence, otel ve konut karmasından oluşacak olan projede, kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil toplam 115 ticari  ünite  mevcut.

Babacan Premium Dubai’de Tanıtılacak!

Merkezi konumu ile yatırımcılara kaliteli bir yaşam sunma amacında olan Babacan Premium projesi, yatırımcılara lüks ve  konforu bir arada sunuyor. Babacan Yapı’nın hayata geçirdiği, Premium projesini 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai’de Cityscape Global fuarında ilk defa yatırımcılara tanıtılacak. Babacan Premium projesinde, m2  fiyatları ön talep toplama döneminde 225 bin TL ila 650 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Projede yer alan daireler geniş m2’li yüksek tavan ve teraslı seçeneklerin yanı sıra; yatırımcılara farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Babacan Premium projesinde; 1+0 ve 1+1 daireler  mimarisi ve giriş çıkışı ayrı olan kulede yer alırken, 2+1 ve 3+1 daireler ise, diğer 3  blok olan aile residenceların da yer alacak. Projenin birinci etabının 2018 yılı Haziran  ayında, 2. etabının ise 2018 yılı Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Babacan Premium projelerinde de diğer projelerinde olduğu gibi huzurlu, güvenli bir yaşam alanı sunduklarını belirten Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan,“2015 yılı başında satın aldığımız fabrika arazisinde kentsel dönüşüm kapsamında  “Babacan Premium” projemizi gerçekleştiriyoruz. Her projemizin kendine özgü bir çizgisi mevcut. Kısa dönemde prim avantajı ve yüksek yaşam kalitesi sunan yeni projemiz Babacan Premium, yeşil alan, AVM, hotel apartment ve konforlu yaşamı bir arada bulma imkanı veriyor.” Dedi.

Babacan Premium projesi, yatırımcılarına ayrıcalıklı sosyal donatı ve sosyal olanaklarının yanı sıra; peyzaj düzenlemesi, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi ve spor kulübü  gibi hizmetler de sunuyor. E5’e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km uzaklıkta yer alan Babacan Premium; avantajlı lokasyonu sayesinde kentin her yerine kolay ulaşım sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<