9.12.2016

AYDOS COUNTRY PROJESİ SATILIK KONUT 231 BİN 500 TL

Sinpaş GYO, iddialı projelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. İncek Green, Ege Yakası, İncek Blue ve Karşıyaka Residence projelerinden sonra Sinpaş GYO 5. Projesi Aydos Country’i satışa çıkardı
AYDOS COUNTRY PROJESİ SATILIK KONUT 231 BİN 500 TL

Konut sektöründe konsept projeleri ile tanınan Sinpaş GYO, iddialı projelerine yenilerini eklemeyi sürdürüyor. İncek Green, Ege Yakası, İncek Blue ve Karşıyaka Residence projelerinden sonra Sinpaş GYO, 5. Projesi Aydos Country’i satışa çıkardı. Sancaktepe’de, Aydos ormanlarına komşu olan projede 914 konut mevcut.

Aydos Country Konut Projesi Teslim Tarihi

Aydos Country konut projesi, İstanbul’un en yüksek noktası olan 537 metre yüksekliğe sahip Aydos Ormanları’nın Aydos Tepesi’ne komşu konumda Sancaktepe’de yer alıyor. Sancaktepe’de konumlanan Aydos Country konut projesinde, daireler ulaşılabilir rakamlardan, yatırımcılara farklı ödeme seçenekleri ile sunuluyor.

Aydos Country konut projesinde daire tip ve fiyatları şöyle; 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire alternatifleri mevcut. Daire fiyatları ise, 231 bin 500 lira ila 884 bin 500 lira arasında değişen rakamlardan oluşuyor. Lansmana özel ödeme kolaylıkları uygulanan projede, yüzde 10 + 5 indirim avantajı sunuluyor. “Aydos Country konut projesinde” daire teslimlerinin ise, Mayıs 2017’de yapılması hedefleniyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<