9.12.2016

AVRUPARK BAHÇEKENT ÖN TALEP TOPLUYOR!

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesi ile Bahçekent lokasyonunda inşa ettiği, Avrupark Bahçekent projesi, 1.394 konut ve 86 adet dükkandan oluşuyor. Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ya
AVRUPARK BAHÇEKENT ÖN TALEP TOPLUYOR!

Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesi ile Bahçekent lokasyonunda inşa ettiği, Avrupark Bahçekent projesi, 1.394 konut ve 86 adet dükkandan oluşuyor. Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, ön talep toplayan projenin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Pala, “Ön talepte bulunanlar fiyat avantajının yanı sıra öncelikli ev seçme fırsatından da yararlanacak” dedi.

Avrupark Bahçekent projesinin satışına önümüzdeki ay başlayacaklarını belirten Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Doğru zamanda, doğru yerde, doğru projeyi konut alıcısıyla buluşturuyoruz. Avrupark, Bahçekent alıcısına kısa vadede büyük getiri sağlayacak” şeklinde konuştu.

Avrupark Bahçekent’te, 1.394 Konut ve 86 Ticari Birim mevcut!

1.394 konutun ile 86 adet de dükkanın yer aldığı projenin beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü kaydeden Pala, “Ön talepte bulunanlar fiyat avantajının yanı sıra öncelikli ev seçme fırsatından da yararlanacak” dedi. “Hayat Park’ın” hemen yanında konumlanan Avrupark Bahçekent  projesi; 83 bin m2  üzerinde inşa ediliyor ve 1.394 konut ile  86 adet dükkandan oluşuyor.

Bir çok tipte daireden oluşan projede; 1+1’ler 64 ila 75 m2,  2+1’ler 95 ila 126 m2, 3+1’ler 144 ila 161 m2, 4+1 daireler ise, 174 ila 186 m2 büyüklüğe sahip. Önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapması planlanan Avrupark Bahçekent projesinin, yanı başından Kanal İstanbul geçiyor. Ayrıca Bahçekent üçüncü havalimanına, yapımı devam eden ve bu yılsonunda tamamlanması planlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim ve bağlantı yollarına yakın mesafede konumlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<