9.12.2016

AŞÇIOĞLU GRUBU VE DEYAAR’DAN ORTAKLIK ANLAŞMASI!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile bir “Ortaklık Anlaşması” imzaladı. Anlaşma, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikler
AŞÇIOĞLU GRUBU VE DEYAAR’DAN ORTAKLIK ANLAŞMASI!

Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile bir “Ortaklık Anlaşması” imzaladı. Anlaşma, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri gayrimenkul alanında önemli katma değer sağlayacak. Türkiye’nin önemli gayrimenkul geliştirme kuruluşlarından Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai merkezli Deyaar ile bir “Ortaklık Anlaşması” imzaladı. Anlaşma, Aşçıoğlu’nun yurtdışında da büyüme stratejisine önemli bir basamak olarak değerlendiriliyor.

Gayrimenkul Sektörüne Yeni Dinamik!

Anlaşma Deyaar Grubu’nun CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami ve Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu  arasında imzalandı. Anlaşma sonrasında  ortakların Türkiye ve Dubai’de ortak  çaplı mega projeleri hayata geçirmeleri bekleniyor. Anlaşma ayrıca, Aşçıoğlu Grubu’nun Dubai'deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini kolaylaştırırken, Deyaar'ın da Türkiye'de yeni fırsatlara ulaşmasını sağlayacak.

Ortaklığı değerlendiren Deyaar CEO'su Saeed Mohammed Al Qatami, "Küresel coğrafyada varlığımızı genişletme stratejimizin bir parçası olarak, güçlerimizi birleştirmiş olduğumuz için son derece heyecanlıyız. Türkiye, kilit yatırım odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunuyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde gayrimenkul sektörünün lideri olarak Deyaar da, hissedar değeri yaratma ve taahhütlerini  yerine getiriyor." Diye konuştu.

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ise, "Ülke genelinde başarılı birçok projeye imza attık. Deyaar ile imzaladığımız bu anlaşma aramızdaki doğal uyumu simgelemektedir. Yakın gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirip bunlardan yararlanmak için, uzmanlık becerilerimizi paylaşarak güçlerimizi birleştirme yoluna gideceğiz." Dedi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<