9.12.2016

Areon Boğaziçi Evleri, Ara Ödemesiz 120 Ay Taksitle!

Areon Yapı tarafından inşa edilen Areon Boğaziçi Evleri projesinde başlatılan kampanya Kurban Bayramı’na kadar devam edecek. Projede peşinatsız, ara ödemesiz, 120 ay taksit imkanı ve 950 TL’den ba
Areon Boğaziçi Evleri, Ara Ödemesiz 120 Ay Taksitle!

Bodrum-Milas yolu üzerinde konumlandırılan “Areon Boğaziçi Evleri”, kent merkezine yakın aynı zamanda huzur ve lüksü buluşturan konsepti ile Bodrum’da ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Yatırımcılara ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunulan Areon Boğaziçi Evleri projesinde teraslı 1+1 daireler 160 bin TL, balkonlu ve bahçeli 2+1 dubleks daireler ise 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

125 çeşit kuş türünü barındıran Tuzla Kuş Cenneti’ne, 15 dakika uzaklıkta konumlanan Areon Boğaziçi Evleri, sahip olduğu Tuzla Lagünü manzarasıyla fark yaratıyor.Butik proje olarak hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri konut projesi, 3 katlı 38 blok ve 2 katlı 35 blok olmak üzere toplam 294 konuttan oluşuyor.

Areon Yapı tarafından inşa edilen Areon Boğaziçi Evleri projesinde başlatılan   kampanya Kurban Bayramı’na  kadar devam edecek. Projede peşinatsız, ara ödemesiz, 120 ay taksit imkanı ve  950 TL’den başlayan taksitlerle  konut edinmek mümkün.

Areon Boğaziçi Evleri, 950  TL Taksitle!

Areon Boğaziçi Evleri projesinde, dileyen yatırımcılar, 950 TL’den başlayan taksitlerle 1+1 daire, 1.800 TL’den başlayan taksitlerle ise 2+1 dubleks daire satın alabiliyorlar. Sosyal donatı ve peyzaj düzenlemesine önem verilen Areon Boğaziçi Evleri konut projesinde,  57 bin m2’lik alanın 38 bin m2’lik bölümü yeşil alan ve sosyal tesis alanı olarak ayrılmış. Projede, konutların Aralık 2018’de teslim  edilmesi   planlanıyor.

Milas Havalimanı’na 17 km, Milas’a 37 km ve Bodrum merkeze ortalama  20 km uzaklıkta  yer alan Areon Boğaziçi Evleri, zengin sosyal donatıları ve  doğal çevre avantajı sayesinde kullanıcılarına ideal bir tatil ve yaşam olanağı sunuyor.

Projenin sosyal donatıları arasında: açık aletli spor alanı, golf alanı, güneşlenme terası, restoran, 10 dönümlük koru, yetişkinler için iki açık ve bir kapalı, çocuklar için de bir açık yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, bilardo salonları, market, otopark, piknik alanı, sauna, buhar odası, Türk hamamı, lobi ve  çocuk parkı gibi olanaklar mevcut.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<