9.12.2016

AREMAS, DUBAİ’DE PROJELERİNİ TANITTI!

Aremas, 8-10 Eylül tarihlerinde Dubai’de yapılan Cityscape Global 2015 Fuarında, çok sayıda marka konut projelerini Ortadoğulu yatırımcılara tanıttı. Aremas Genel Müdürü Vedat Arslan, “Yabancı yatı
AREMAS, DUBAİ’DE PROJELERİNİ TANITTI!

Aremas, 8-10 Eylül tarihlerinde Dubai’de  yapılan  Cityscape Global 2015 Fuarında, birbirinden ayrıcalıklı marka konut projelerini Ortadoğulu yatırımcılara  tanıttı. Dünya gayrimenkul sektörü için önemli etkinliklerden olan ve Dubai’de yapılan Cityscape Global 2015 Fuarı, bir  çok yatırımcı ve projenin körfez yatırımcısı ile buluşmasını sağladı.

Gayrimenkul sektöründe proje geliştirme, konut satış - pazarlama ve ofis kiralama danışmanlığı alanındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken “Aremas,” Dubai fuarında portföyünde bulunan seçki projeleri yabancı yatırımcılarla buluşturdu.

Aremas’tan, Türkiye’nin Yatırım Haritası!

Fuarın önemini ve yabancı yatırımcının Türkiye’ye olan ilgisini değerlendiren Aremas Genel Müdürü Vedat Arslan, “Fuarda elde ettiğimiz veriler ile yabancı yatırımcılar konusunda sektöre, istatistiki bir veri kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Fuarda ayrıca, Türkiye’ye ve İstanbul’a yönelik yatırım analizini içeren bir anket yapacaklarını anımsatan Vedat Arslan, fuara özel hazırlanan anket ile Körfez bölgesindeki gayrimenkul yatırımcılarının planları çerçevesinde, Türkiye yatırım haritasını çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı.

Gayrimenkul sektöründe proje geliştirme, konut satış - pazarlama ve ofis kiralama danışmanlığı alanında hizmet veren Aremas; Türkiye’nin önde gelen firmalarından Tahincioğlu, Anadolu Holding, Demirland Yapı, William Turner Gayrimenkul, Daça Gayrimenkul, Gürallar Yapı, Akzirve,Tekfen, Rönesans, Turkmall, Selka Nsk İnşaat, Sanko Holding ve  Yüksel İnşaat’a hizmet sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<