9.12.2016

API :METROPOLİTAN KULE’DE YABANCI YATIRIMCI ÇEKİYOR

Advantage Properties International (API), Metropolitan İstanbul Kule ile yabancı yatırımcılara gayrimenkul yatırım ve danışmanlığı konusunda çalışma yapıyor. API, Metropolitan Kule’de uyguladığı ‘Hot
API :METROPOLİTAN KULE’DE YABANCI YATIRIMCI ÇEKİYOR

Uluslararası emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra’da çalışmalarına başlayan Advantage Properties International (API), Metropolitan İstanbul Kule ile yabancı yatırımcılara gayrimenkul yatırım ve danışmanlığı konusunda yoğun bir hizmet dönemine giriş yaptı. İstanbul’un ticari ve konut projelerine yabancı yatırımcıların ilgisini arttırmak amacıyla yeni nesil alternatif araçlar üreten API, Metropolitan Kule’de uyguladığı ‘Hotel Apartments” sistemi ile özellikle yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.

Türkiye’nin güney şeridinde gayrimenkul ürünlerinin ve projelerinin tek satıcılığını başarı ile gerçekleştiren API, yabancı yatırımcılara yatırım ve oturum danışmanlığı konusunda İstanbul pazarının lider firmalarından birisi oldu. Yurt dışında uygulamalarına sıkça rastladığımız ve son yıllarda Türkiye’de de rağbet görmeye başlayan “Hotel Apartments” konsepti ile yükselen Metropolitan Istanbul Kule, Avrupa yakasının 5 yıldızlı konaklama sorununa çözüm olarak planlanırken, yatırımcıları için de kazançlı bir gelir kaynağı olarak modellendi.

API, turizm sektöründe öncü olduğu tatil evleri kiralama hizmetlerinde villaburada.com ile Türk turizmine katkıda bulunmaktadır. Gayrimenkul yatırım ve yönetim hizmetleri stratejisini “yüksek kira garantili konsept” evler üzerine belirleyen API, misyonunu Doğa Dostu- Ekolojik projelerin üretilmesi olarak belirlendi. Bulgaristan’da temellerini attığı Enerji şirketi için uzun vadeli hedefler kurgulayan API, yenilenebilir enerji üretimi ve tüketimini Türkiye’ ye farklı bir modelle getirmeyi planlamakta ve bunu doğal dokuyu bozmadan hayata geçirmenin çalışmalarını başladı.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<