9.12.2016

ANKARA SKY TOWER: EZBER BOZACAK

OPET kurucusu Fikret Öztürk, Ankara Sky Tower projesi ile sektöre iddialı bir giriş yaptı. Proje, 150 metre yüksekliğinde olacak. Ankara’nın yatırım açısından en cazip kent olduğunu dile getiren Fik
ANKARA SKY TOWER: EZBER BOZACAK

OPET kurucusu Fikret Öztürk, Petrol’ün ardından inşaat sektörüne girdi. Öztürk, Uzaltaş işbirliği ile Ankara’da inşa edecekleri Ankara Sky Tower  projesi ile sektöre iddialı bir giriş yaptı. Proje, 150 metre yüksekliğinde olacak. Ankara’nın yatırım açısından en cazip kent olduğunu dile  getiren Fikret Öztürk, projelerinin ezber bozacağını iddia etti. Fikret Öztürk, akaryakıt sektörünün ardından girdiği inşaat sektöründe,  Uzaltaş  firması  ile Ankara’da hayata geçireceği, iş ve yaşam merkezi  projesiyle iş dünyasında fark yaratmaya hazırlanıyor.

Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığının ilk projesi olan  Ankara Sky Tower, aynı zamanda ortaklığın oluşumuyla kurulan OP Grup’un Ankara’da  inşa ettiği ilk proje olma ayrıcalığına da sahip. OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, sektöre girmekten ve ilk projeleri olan, Ankara  Sky Tower’ı Ankara’da inşa etmekten heyecanlı olduğunu kaydetti.

Ankara’nın hızla kabuk değiştirdiğini ve memur kenti olmaktan çıktığını anımsatan Öztürk, İstanbul’da yaşanan daralma nedeniyle yatırımcıların başkente yöneldiğine dikkat çekti. Ankara, Mevlana Bulvarı’nda konumlanan 150 metre yüksekliğindeki Ankara Sky Tower’ın, bölgenin en uzun kulesi olacağını kaydeden Öztürk, projenin gerek mimari özellikleri ve gerekse bünyesinde sunduğu ayrıcalıklarıyla iş dünyasında yeni  bir dönem başlatacağını söyledi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<