9.12.2016

AĞAOĞLU’NDAN KONUT KREDİSİ’NE YÜZDE 35 DESTEK

Ağaoğlu Şirketler Grubu, yeni bir kampanya başlattı.Kampanya kapsamında 60 aya % 0,47, 120 aya %0,57 faiz uygulanacak. Ali Ağaoğlu: “Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü
AĞAOĞLU’NDAN KONUT KREDİSİ’NE YÜZDE 35 DESTEK

Ağaoğlu Şirketler Grubu, hemen teslim, % 1 peşinat ve  % 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 60 aya % 0,47, 120 aya ise %0,57 oranında faiz uygulanacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu konuya ilişkin açıklamasında, “Her şeyi devletten beklemek olmaz, biz de tüketicinin faiz yükünü hafifleterek katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Ağaoğlu’ndan  Konut  Kredisine Destek

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından, hemen teslim projeler için kampanya başlatıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun, kampanya filmi için kamera karşısına geçti.Kampanya,13 Şubat tarihinden itibaren My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde 3 hafta devam edecek.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da yapılan toplantının inşaat sektörüne değer verilmesi ve son dönemde yapılan hataların düzeltilmesi açısından verimli olduğunu kaydetti. Türkiye’de, hükümetin konut almak isteyenleri desteklemesinin önemli bir adım olduğuna işaret eden Ali Ağaoğlu, firma olarak uygulamaya çok yararlı bir adım olarak nitelendirdi.

Ağaoğlu, “Türkiye büyüyecekse en büyük katkıyı inşaat sektörü sağlayacaktır. Bu ihmal edilmemeli”  dedi. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, “Biz konut almak isteyenlere faiz desteği yapmak üzere yola çıktık.” Diye konuştu.  Rahvalı, Kampanyamız My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak” dedi.

“Ağaoğlu Şirketler Grubu”, kampanya kapsamında %1 peşin ödeme yapan müşterilere, 60 ay vade için % 0.47, 61-120 ay vade için 0,57 faiz olanağı sağlıyor. Bugün başlayan kampanya My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak. My Towerland projesi, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde,  ve her daire kat bahçesi olanağına sahip.

Avrupa yakasının finans ve iş merkezi Maslak’ta ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkan My Home Maslak projesi ise, 3 kulede toplam 786 daireden meydana geliyor. Studio dairelerden, 3+1’e ve 4+1’den teras evlere kadar, farklı daire tipi  mevcut. Gold Leed Sertifikalı Andromeda Gold projesi ise, her katında bahçeleri, terastaki villa daireleri, fitness, sauna, buhar odaları, çocuk oyun alanlarıyla  yatırımcılarına yeni bir yaşam alanının kapılarını açıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<