9.12.2016

ADIM İSTANBUL BAŞAKŞEHİR’DE ÖN SATIŞTA!

Adım İstanbul projesi; Emlak Konut GYO, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir lokasyonunda konumlanıyor. Ön satışların başladığı Adım İstanbul projesi, Başakşehir’de Türkiye
ADIM İSTANBUL BAŞAKŞEHİR’DE ÖN SATIŞTA!

Adım İstanbul projesi; Emlak Konut GYO, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir lokasyonunda konumlanıyor. Ön satışların başladığı Adım İstanbul projesi, Başakşehir’de  Türkiye’nin büyük şehir parklarından birine ev sahipliği yapacak. Lansmanı Kasım ayında yapılacak olan “Adım İstanbul” projesi,  615  daire ve 120 adet ticari birimden oluşuyor. Adım İstanbul projesi, 6 blok olarak tasarlandı. Projedeki  kuleler  28, 30 ve 32 katlı, bloklar  ise, 11, 16 ve 17 katlı olarak şekilde planlandı.

Projede daire seçenekleri ise, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1  alternatiflerinden oluşuyor. Adım İstanbul projesinde,  ortalama m2 birim fiyatı 4 ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede  yer alan, 2+1 dairelerin fiyatı 464 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde, daire  teslimlerinin  Ocak 2018 yılında yapılması hedefleniyor.

Adım İstanbul  ile Yaşamın Merkezine Adım Atın!

Yeni İstanbul’un merkezi konumundaki Başakşehir Adım İstanbul ile Türkiye’nin en büyük şehir parklarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şehir Parkının, 372 bin m2  büyüklüğe sahip olmasının yanı sıra; spor alanları, bisiklet yolları, peyzaj zenginliği, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları sayesinde Türkiye’nin her yanından ziyaretçi  ilgisi görmesi bekleniyor.

Adım İstanbul projesi ile Başakşehir’de, 60 bin m2 arazi üzerinde kurulacak bir şehir meydanı inşa edilecek. Başakşehir  şehir Meydanı, yalnızca büyüklüğüyle değil, altyapı ve ulaşım özellikleriyle de  çok sayıda ilke imza atması bekleniyor.

Yeni yatırımlar sayesinde gün geçtikçe gelişen Başakşehir, iş, konut, kamusal alan ve ulaşım alanında da yatırımcıya önemli avantajlar sunuyor. Adım İstanbul projesi, geniş ulaşım alternatifleri, eğitim, sağlık ve sosyal olanakları sayesinde kullanıcıların yaşam kalitesini birkaç adım ileriye taşımayı vaad  ediyor. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<