9.12.2016

VOGUE HOTEL BODRUM’DA GROHE AYRICALIĞI

Bodrum’un Torba bölgesinde yer alan Vogue Hotel Bodrum, doğanın eşsiz güzelliği ve turkuazın müthiş rengini buluşturuyor. Sahilde geniş bir alana yayılan 5 yıldızlı tesis 393 odası, 45 villasıyla m
VOGUE HOTEL BODRUM’DA GROHE AYRICALIĞI

Bodrum’un Torba bölgesinde yer alan Vogue Hotel Bodrum,  doğanın eşsiz güzelliği ve turkuazın müthiş rengini  buluşturuyor. Sahilde geniş bir alana yayılan 5 yıldızlı tesis 393 odası, 45 villasıyla  misafirlerine lüks, konfor ve kusursuz hizmet sunuyor. Ayrıcalıklı odalarıyla bu büyülü atmosferi misafirlerine yaşatmak için tasarlanan Vogue Hotel Bodrum,  doğa ile konforu, samimiyet ve sadeliği biraraya getiriyor.Stres ve gürültüden uzak bir ortamda 3.000 m2 kullanım  alanı ile Osmanlı konseptinde dizayn edilmiş olan  Spa Merkezi;Uzak Doğu masajları, Ayurveda ve Afrika masajlarıyla profesyonel kadrosuyla yüksek standartlardaki kalitesiyle benzersiz bir hizmet sunuyor.

Vogue Hotel Bodrum’un premium villalarında nostaljik tasarımın ve zarafetin mükemmel şekilde bir araya gelmesiyle oluşan GROHE Sinfonia serisi tercih edildi.  Rahat kullanım ve şık görünümüyle öne çıkan Sinfonia koleksiyonunun klasik kumanda kolu, su damlası şeklindeki çıkış ucuyla zenginleştirildi. Krom kaplamanın yanı sıra krom-altın alternatifiyle GROHE Sinfonia serisinin klasik tarzı ve modern detayları banyolara stil sahibi bir görünüm kazandırıyor. Sinfonia, banyolarını, misafirlerini evlerinde hissetterebilecek alanlara dönüştüren ve aynı zamanda sade ama özgün tasarımlarla karakterize etmek isteyen otellere, eşşiz bir seçenek sunuyor.

Benzersiz bir duş deneyimi için tasarlanan Euphoria el duşları da Vogue Hotel Bodrum’un banyolarındaki yerini aldı. Doğada olduğu gibi GROHE de tasarım mükemmeliyeti yakalamak için çaba gösterir, makul güzelliği sağlamak için gereksiz detayları azaltır. Yeni Euphoria el duşu bu yaklaşımı ergonomik tasarımı ile takip eder.Vogue Hotel Bodrum’da tercih edilen bir diğer GROHE koleksiyonu da Eurocube oldu. Eurocube sifon kumandalı lavabo bataryaları, küvet bataryaları ve banyo bataryalarının kumanda kolu üzerinde bulunan kare açıklık, her parçanın algılanan hacmini sadeleştirirken aynı zamanda koleksiyonun minimalist görünümünü belirginleştiriyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<