9.12.2016

VILLEROY-BOCH PARKEDE TREND

Yer döşemesi ve parkede fark yaratan Villeroy-Boch, doğayı iç mekan tasarımı olmaktan çıkarıp trend haline getirdiği ürünlerini Evdema aracılığı ile kullanıcıların beğenisine sunuyor. Villeroy-Boc
VILLEROY-BOCH PARKEDE TREND

Yer döşemesi ve parkede  fark yaratan  Villeroy-Boch,  doğayı iç mekan tasarımı olmaktan çıkarıp trend haline  getirdiği ürünlerini Evdema aracılığı ile kullanıcıların beğenisine sunuyor. Villeroy-Boch,  sunduğu ürünlerde doğal renkleri gelişen teknolojik imkanlarla  oluşturuyor. Birinci sınıf kalitede ürettiği komple yer döşeme sistemleri, laminant parke, zengin renk ve desen çeşitleri ile Villeroy-Boch,  ahşabın doğallığını iç mekan döşemelerine taşıyor.

Gelişen teknolojiye rağmen  ne tarz olursa olsun yer döşemeleri gözde ürünler arasında yerini korumaya devam ediyor. Doğal ahşap görüntü, damarlı yüzey  seçeneğinde renk çeşitliliği sunan Villeroy-Boch, dağanın tüm güzelliğini evlerimize taşıyor. Villeroy-Boch, kullanıcılara sunduğu  geniş renk ve desen seçenekleri ile büyük beğeni topluyor.

Villeroy- Boch, aşınmaya, sert koşullara, alevlere dayanıklı yapısı, leke tutmaz özelliği  ile parke iddiasını kaliteyle buluşturuyor. Villeroy-Boch ürünleri, arasında yer alan  "County, Çağdaş, Modern, Miras ve Cosmopolitan" serileri   döşemede şıklıkla kaliteyi buluşturmak isteyenlere yönelik tasarımlardan oluşuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<