9.12.2016

VİAPORT OUTLET AVM’DE, CLARKS 10. MAĞAZASINI AÇTI!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield, dünyanın popüler ayakkabı markası Clarks’a Türkiye’deki en büyük mağazası için stratejik bir lokasyon seçti. Clarks markası, outlet mağazasını dü
VİAPORT OUTLET AVM’DE, CLARKS 10. MAĞAZASINI AÇTI!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield, dünyanın popüler ayakkabı markası Clarks’a  Türkiye’deki ilk  outlet mağazası için  stratejik bir lokasyon seçti. Clarks outlet mağazasını,  dünya  markalarının outlet mağazalarının bulunduğu Viaport Outlet AVM’de  hizmete açtı. Sektörde özellikle, hazırlayıp yayımladığı  raporlarla gayrimenkulün nabzını tutan Cushman - Wakefield,  aynı zamanda uluslararası markalara da gayrimenkul yatırım ve  tedariki konusunda danışmalık veriyor.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield,  dünya genelinde önemli sayılan ayakkabı markalarından “Clarks’ın” ülkemizde mağaza açma ve yatırım yapma  stratejilerinde önemli  görev yükleniyor. Viaport Outlet AVM’de açılan Clarks, 260 m2 alanıyla Türkiye’de bulunan 10 mağazanın en büyüğü olma özelliğine sahip.

Clarks Outlet Viaport'ta

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden, ayakkabı markası Clarks’ın  İstanbul’daki ilk outlet  mağazasını Viaport outlet alışveriş merkezinde açmasının, Viaport’un başarılı  bir proje ve önemli bir merkez olmasından kaynaklandığını söyledi. Toğrul Gönden, Clarks markasının  açmayı düşündüğü diğer mağazaları için uygun lokasyon arayışlarının devam ettiğini kaydetti.

Yabancı markaları ülkemize çekme gayretinde olduklarına işaret eden Toğrul Gönden, perakende sektörünün gelişmeye açık olması, büyüyen ekonomi, harcanabilir gelir seviyesi ve tüketici demografisinin yabancı  markaların Türkiye’ye yatırım yapması için önemli doneler olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<