9.12.2016

TABANLIOĞLU MİMARLIK: ESAS AEROPARK İLE 3 ÖDÜL KAZANDI

Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisi, Tabanlıoğlu mimarlık başarısını yeni ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Tabanlıoğlu Mimarlık ESAS Aeropark projesi ile 3 prestijli ödül almanın gururunu y
TABANLIOĞLU MİMARLIK: ESAS AEROPARK İLE 3 ÖDÜL KAZANDI

Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisi, Tabanlıoğlu  mimarlık   başarısını yeni ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Tabanlıoğlu  Mimarlık ESAS Aeropark projesi ile 3 prestijli ödül  almanın gururunu yaşıyor. Böylece  Tabanlıoğlu Mimarlık, Leaf International Awards 2014’te “Yılın Karma Yapısı” kategorisinde büyük ödül  ile International Property  Awards’da beş yıldızla “Türkiye’nin En İyi Yapısı” ve “Avrupa’nın En İyi Karma Yapısı” ödüllerinin sahibi oldu.Tabanlıoğlu Mimarlık, bugüne kadar  başarılı ulusal ve uluslararası çok sayıda özgün projeye imza atığı ima ile başarısını tescilledi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, ESAS Aeropark projesi ile katıldığı 2 ayrı yarışmada 3 ayrı birincilik ile ulusal ve uluslararası başarısını tescillemiş oldu. Finalde ödül jürisinin ESAS Aeopark raporunda; şu görüşlere yer verildi: “İki bloğun birbirleri ile ilişkisinden ve arazi üzerinde konumlanmasından doğan yumuşak eğriler, zarif bir akış oluştururken, estetik kazandırıyor. Saydam cephe sayesinde dış alanlarla doğru bir görsel ilişki kuruluyor ve böylelikle iç mekanlarda gün ışığından optimum yararlanılıyor.”

Tabanlıoğlu  Mimarlık ESAS Aeropark ile kazandığı, ”Avrupa’nın En İyisi” ödülü ile kez “Dünyanın En İyisi” ödülü için yarışacak. International Property Awards’da kategorilerindeki “Dünyanın En İyileri” Aralık 2014’te Dubai’de düzenlenecek törenle ilan edilecek. Öte yandan, Property Awards’da layık görüldüğü “Türkiye’nin En İyi Yapısı” ve “Avrupa’nın En İyi Karma Yapısı” ödülleri ise, 14 Ekim’de Londra’da törenle takdim edildi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<