9.12.2016

RAMAZAN BECER: “DİJİTAL PAZARLAMA %35 BÜYÜDÜ!”

CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, Habertürk’te yayınlan “Emlak Ekspresi” programında, Dijital Pazarlama’nın gayrimenkul sektöründe yüzde 35 büyüdüğünü kaydetti. Ramazan Becer, 2013 yılı itibari i
RAMAZAN BECER: “DİJİTAL PAZARLAMA %35 BÜYÜDÜ!”

CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, Habertürk’te yayınlan “Emlak Ekspresi” programında, Dijital Pazarlama’nın gayrimenkul sektöründe yüzde 35 büyüdüğünü kaydetti. Habertürk’te yayımlanan programda, 4 Ekim Pazar günü Hakan Ural’ın konuğu olan Ramazan Becer, “Dijital Pazarlama” üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, 2010 yılına kadar klasik pazarlama stratejilerinin kullanıldığı gayrimenkul sektöründe, 2013 yılı itibari ile gayrimenkul şirketlerinin Dijital Pazarlama ve Dijital Reklamlara ağırlık verdiğini vurguladı.

İnternet ve Dijital  Medya’nın, her alan ve kararımızda etkin rol oynadığına dikkat çeken Ramazan Becer, bir insanın ortalama günde 4 saat 37 dakikayı internette, 2 saat 51 dakikayı ise, sosyal medya alanında geçirmesinin, bu yönde önemli bir istatiksel veri olduğuna söyledi.

CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer,  ajans olarak   Dijital Reklamlarda, arama  motoru Google ile çalıştıklarını vurguladı. İnternet ortamında her herkesin, sürekli bir şeyler arattığına dikkat çeken Ramazan Becer, bu sayede elde edilen kişisel ilgi alanlarının hedefe ulaşmada doğru biçimde kullanılmasının, önemli bir strateji olduğunu dile getirdi.

Ramazan Becer: Konut Arayışı 12 Ay devam  Ediyor!

Ramazan Becer, Dijital alandaki başarının, arama sırasında  kullanıcıya ilgi alanları doğrultusunda, en doğru sonuçları sunmaktan geçtiğini vurguladı. Konut arayışını 12 ay devam ettiğini ve dönemsellik arz etmediğini anımsat Ramazan Becer, konut aramasının yüzde 83 oranında internet ortamında, konut alımında ise, son karar için de alıcıların yine interneti kullandığına vurgu yaptı.

Dijital alanın özellikle konut sektörü için önemli bir mecra olduğunu dile getiren Ramazan Becer, internetin geri dönüşüm konusundaki hızı ve sosyal mecrada kendini doğru biçimde ifade etmenin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. Türkiye’de, gayrimenkul-konut sektörü  için  Dijital Pazarlamaya ayrılan bütçelerle, Avrupa  ülkelerindeki bütçeler arasında önemli bir fark olduğuna işaret eden Ramazan Becer,  sektörün Dijital alana henüz yeteri  kadar adapte olamadığını  söyledi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<