9.12.2016

MARSHALL’DAN GÜMÜŞ İYONLU HİJYEN

Çevre ve insan sağlığının korunmasını önemli bir sorumluluk olarak gören Marshall’ın antimikrobiyal yapılı Gümüş İyonlu boyası Hijyen,insan ve hayvanlara en ufak bir zarar vermeden duvarlardaki küf ve
MARSHALL’DAN GÜMÜŞ İYONLU HİJYEN

“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, çevrenin ve insan sağlığının korunması için yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyor. Bu yeniliklerin en büyüğü Marshall tarafından boya pazarına kazandırılan yepyeni bir teknoloji olan Antimikrobiyal yapılı Hijyen. Marshall’ın rakipsiz hijyen teknolojisi sayesinde duvarlar, her türlü küf, mantar ve mikroba karşı 10 bin kat daha fazla korunarak, tertemiz ve rengarenk oluyor. Mikrobiyal test ve danışmanlık hizmetleri ile sektörün saygın kuruluşu unvanı ile faaliyetlerini sürdüren Industrial Microbiological Services Ltd. (IMSL) tarafından belgelenen Marshall Hijyen, bileşimindeki gümüş iyonları ile sağlanan özel antimikrobiyal yapısı sayesinde mikroplara dayanıklı, bakteri üretmeyen, küf ve mantarlara karşı 10 bin kat daha fazla dirençli bir hijyen teknolojisi.

Gümüş iyonları, insan ve hayvanlara en ufak bir zarar vermeden duvarlardaki küf ve mantarı 10 bin kat daha fazla engelleme özelliğine sahip ve AB kozmetik yönetmeliğine de uyumlu. Bu öncü içeriğinin yanı sıra atmosfere verilen Organik Uçucu Madde Miktarı (VOC) açısından AB standart ortalamasının altında olduğundan çevre dostu bir ürün. Tüm bu ayrıcalıklı özellikleri ile Marshall Hijyen, evlerin yanı sıra temizliğin önem kazandığı hastane, okul, kreş, ilaç fabrikaları, veterinerler ve gıda tesisleri gibi mekanlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor. Kokusuz ve kolay silinebilir olan Marshall Hijyen, zamanla renk değişimi yapmıyor ve sararmıyor. Ayrıca, yüksek kaplama ve iyi yapışma özelliğine sahip. İpek mat, son kat iç cephe boyası olan Marshall Hijyen, aynı zamanda, bebek pembe, çiğ damlası, nil kıyısı, mum ışığı ve ıslak kum olmak üzere beş farklı renk seçeneği ile hazır olarak satışa sunuluyor.

Diğer tüm renkler ise Marshall bayilerinde ve yapı marketlerde bulunan Anında Renk Makineleri ile elde edilebiliyor. Marshall Hijyen, 2,5 ve 15 litrelik iki farklı ambalajda bulunabiliyor.  Dünyanın en büyük küresel boya ve kaplamalar şirketi ve özel kimyasalların ana üreticisi olan AkzoNobel, dünya genelinde endüstri ve tüketicilere yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterileri için sürdürülebilir cevaplar geliştirmek konusunda iddialı olan AkzoNobel’in portföyünde, Dulux, Sikkens, International ve Eka gibi çok iyi bilinen markalar bulunuyor. AkzoNobel, Türkiye’de de Marshall markası ile küresel teknoloji ve tecrübelerle geliştirilmiş ürün ve renk hizmetleri ile hayata renk katıyor. Genel merkezi, Amstredam Hollanda’da bulunan AkzoNobel, Global Fortune 500 Şirketleri arasında yer alıyor ve sürdürülebilirlik alanında sürekli olarak lider konumda sınıflandırılıyor. AkzoNobel’in dünya çapında 80’den fazla ülkede, 55 bin Kendini Mükemmelliği ve Yarının Cevaplarını Bugünden Elde Etmeye adamış çalışanı bulunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<