9.12.2016

MARSHALL’DAN ANNENİZE EN RENKLİ HEDİYE

Marshall, Anneler Günü’ne özel armağan düşünenlere rengarenk bir öneri getiriyor. Marshall’ın yeni iç mekân renk koleksiyonundan alacağınız fikirlerle, annenize bu bahar renkli bir sürpriz yapabilirsi
MARSHALL’DAN ANNENİZE EN RENKLİ HEDİYE

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall,  ilkbahar mevsimine denk gelen Anneler Günü’nde, annenize Marshall renkleriyle bir bahar sürprizi yapmanızı öneriyor. Anneler Günü’nde annenizin en sevdiği odayı  Marshall renkleriyle yenileyerek, baharın tazeliğini mekanlara taşıyabilir, Marshall’ın yeni iç mekân renk koleksiyonundan farklı fikirler alarak onun bu bahar bambaşka hissetmesini sağlayabilirsiniz. Marshall renk koleksiyonunda bulunan onlarca renk seçeneğinin yanı sıra, annenizin en sevdiği renk tonlarını Marshall Anında Renk makinelerinden elde edebilirsiniz.

Çabuk kuruyan, kolay temizlenen Marshall ürünleri ile baharın coşkusunu yaşam alanlarımızda hissetmek de artık çok kolay. Anneler Günü armağanı olarak farklı bir yaklaşım getiren Marshall, bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle rengarenk anılarımızı hazırlayan annelerimizi baharla birlikte tazelenmeye davet ediyor.Annelerine muhteşem bir  bahar  sürprizi yapmak isteyenler, Marshall’ın yenilenen web sitesindeki yüzlerce dekorasyon fikrinden ilham alabilirler. Marshall, yeni web sitesi ile renk ve boya seçimi konusunda eşsiz bir kılavuz sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<