9.12.2016

KOLEKSİYON MOBİLYA YENİ YILDA ÖZE DÖNÜYOR

Koleksiyon Mobilya, yeni yılda her türlü ev dekorasyonu ve mobilya tasarımında; şimdi eve dönüş zamanı ve öze dönüş konsepti üzerinde duruyor. Koleksiyon Mobilya bu anlamda, iş saatinden sonra e
KOLEKSİYON MOBİLYA YENİ YILDA ÖZE DÖNÜYOR

Koleksiyon Mobilya, yeni yılda her türlü ev  dekorasyonu  ve mobilya tasarımında;  şimdi eve dönüş zamanı  ve  öze dönüş  konsepti üzerinde duruyor. Koleksiyon Mobilya bu anlamda, iş saatinden sonra eve doğru yapılan ve eve ulaşılan anı;  tasarımlarında öze dönüş olarak yorumluyor.

Yeni koleksiyonlarında, Şimdi Eve Dönüş Zamanı diyen Koleksiyon Mobilya, ürünlerini  tasarlarken bir form veya hikayeden yola çıkıyor.

Koleksiyon Mobilya’dan Yeni Yıl Kolleksiyonu

Koleksiyon Mobilya, huzurlu bir yeni yıl ve yıllar için hayata dokunan  veya hayatın içinde kendi öyküsü olan ayrıcalıklı ve insana dair tasarımlar oluşturuyor.

Şehir hayatının karmaşa ve gürültüsünden çok yorulan insana, akşam eve gittiğinde öze dönüş yolcuğunda  bir pencere açma gayretinde  olan Koleksiyon Mobilya, tasarımlarında  yapay malzeme ve doğada yer almayan renklerden kaçınıyor.

Günboyu  kent karmaşasında yorulan insana, eve geldiğinde  yalın, huzurlu ve dingin bir ortam sunan Koleksiyon Mobilya, tasarımlarını  çok kültürlülüğün sanat yansımalarından etkilenerek yapıyor.

Koleksiyon Mobilya’nın öykülendirilmiş  ve insanı öz yolculuğuna çıkaran halı, cam, mobilya ve  porselenden oluşan ev dekorasyon aksesuarları  geniş ürün skalası oluşturuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<