9.12.2016

İDER MOBİLYA, SİDYMA YATAK ODASI GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

Mobilya koleksiyonları ile yaşam alanlarının güzelleştiren İder Mobilya, özellikle yatak odası koleksiyonu Sidyma takımıyla büyük beğeni topluyor. İder Mobilya’nın , Sidyma takımıyla; gerek çi
İDER MOBİLYA, SİDYMA YATAK ODASI GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

Mobilya koleksiyonları ile yaşam alanlarının güzelleştiren İder Mobilya, özellikle yatak odası koleksiyonu Sidyma takımıyla büyük beğeni topluyor. İder Mobilya’nın , Sidyma takımıyla; gerek çizgiler ve gerekse köşeli formlar ile yatak odalarının stili değişiyor. İder Mobilya Sidyma yatak odası takımı, çizgili tasarımıyla estetik yönünü cesurca sergiliyor. İder Mobilya, yeni yatak odası koleksiyonu Sidyma’da, çizgiler ve köşeli formlar ile yatak odanı daha iddialı ve zevkli bir mekana dönüşüyor.

Sidyma Yatak Odası İle Daha Şık!

Beyaz renkleri, hakim olduğu koleksiyon; görenleri kendine hayran bırakıyor. Sidyma yatak odası takımı, İder Mobilya kalitesi sayesinde uzun yıllar kullanım olanağı sunuyor. Sidyma yatak odası takımında Gardırop, karyola, şifonyer ve 2 adet komodinden mevcut. Yatak odası takımı, kullanıcılarına rahat, şık ve modern bir yatak odası ortamı sunuyor.

İder Mobilya’nın Sidyma yatak odası takımı, gardıropta 250x225 cm, karyolada 171x30 cm, şifonyerde 110x85 cm ve komodinde ise, 62x43 cm ölçülere mevcut. Ayrıca, takım gardırobunda 64 cm, şifonyerinde 45 cm derinliğiyle, kullanıcılarına da fonksiyonel saklama alanları sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<