9.12.2016

İDER MOBİLYA’DAN HARDAL RENGİ KOLEKSİYON!

Ev modasında, farklı renkleri evinde buluşturmayı sevenlere İder Mobilya, iddialı renk alternatifleri sunuyor. İder Mobilya’nın, hardal renkten oluşan koltuk koleksiyonu salonlardaki yerini bekliyor.
İDER MOBİLYA’DAN HARDAL RENGİ KOLEKSİYON!

Ev modasında, farklı renkleri evinde buluşturmayı sevenlere İder Mobilya, iddialı renk alternatifleri sunuyor. İder Mobilya’nın, hardal renkten oluşan koltuk koleksiyonu salonlardaki yerini bekliyor. Hardal ve beyaz renkten meydana gelen Sidyma salon takımı, iki ayrı üçlü koltuk modelinden oluşuyor.

İder Mobilya, Sidyma koleksiyonu!

İder Mobilya’nın iki farklı renk seçeneği ile sunduğu Sidyma koleksiyonunu, berjer modelleri tamamlıyor. Sidyma koltuk takımı, beyaz zemin üzerine gri, pastel mavi ve hardal renkli damla desen detaylarına sahip oldukça şık çizgilerden oluşuyor.

Geniş minderleriyle kullanıcılarına şık ve konforlu bir oturma keyfi sunan, “Sidyma koltuk takımı” istenildiğinde açılabiliyor. Konforu ve şıklığı bir arada sunan Sidyma koltuk takımı, aynı anda kullanıcıları tarafından yatak olarak da kullanılabiliyor. İder Sidyma Koltuk koleksiyonu, farklı renkleriyle evlerde kullanıcılarına görsel şölen sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<