9.12.2016

DİVAN SUİTES ISTANBUL G-PLUS’A ÖZEL KOLEKSİYON!

Mimari tasarımı Suyabatmaz Demirel Mimarlık’a ait olan Divan Suites Istanbul G-Plus’da, Derin Design koleksiyonundan tasarımlar kullanıldı. Ürünlerden bazıları kullanıldıkları mekanın ihtiyaçları doğr
DİVAN SUİTES ISTANBUL G-PLUS’A ÖZEL KOLEKSİYON!

Restoran, toplantı odaları ve lobi gibi genel mekanlarda, spa alanı ve residanslarda Flow Wood kanepe ve koltuklar, Tot masalar, Yay kanepe ve koltuklar, Flex sehpalar, Kut masalar ve Yay sandalyeler tercih edildi. Ürünlerden bazıları kullanıldıkları mekanın ihtiyaçları doğrultusunda projeye özel ölçülerde üretildi.

FLOW WOOD

Aziz Sarıyer tasarımı Flow Wood, kanepe ve koltuk  modelleri hem ofislere, hem de ev kullanımına uygun ünitelerden oluşuyor. Flow Wood, farklı kumaş ve ahşap alternatifleri, paslanmaz çelik, kromaj ve lake ayak seçenekleri ile “Derin Design’ın” çağdaş mobilya koleksiyonunda önemli bir yer tutuyor.

FLEX

Aziz Sarıyer tasarımı Flex, masa, konsol ve sehpa seçenekleri de projede kullanıldı. Hem ev hem de ofis kullanımına uygun olan Flex, mat veya parlak lake alternatifiyle yalın formunu ve detaylarını ortaya çıkaran özenli bir tasarım.

TOT

Aziz Sarıyer’in, Derin Design için tasarladığı sehpa ve masalardan oluşan; Ahşap ya da lake tablası ve paslanmaz boyalı metal ayaklardan oluşan seri Tot.

YAY

Dairesel hatlarıyla konforu ön planda tutan Yay ise; kanepe, koltuk ve sandalye alternatifleriyle bir Aziz Sarıyer tasarımı.

KUT

Tanju Özelgin tasarımı Kut, modern çizgisiyle hem ofis hem de ev kullanımına uygun olup, farklı malzeme seçimleriyle, yalın formunu ve detaylarını ortaya çıkaran özenli bir tasarım ortaya koyuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<