9.12.2016

CRM Medya, Emlak 2016 Fuarında!

CRM Medya, Emlak 2016 fuarında inşaat sektörüne yönelik, özel medya çözümleri ile iştirak ediyor. CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, fuarın sektörel açıdan global ölçekte gerek yatırımcılar gerek
CRM Medya, Emlak 2016 Fuarında!

“CRM Medya”, gayrimenkul alanında yakaladığı başarının sırrını fuarda ziyaretçileri ile paylaşacak. CRM Medya, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek olan Emlak Fuarına iştirak edecek. İnşaat sektöründen, yurt içi ve yurt dışı yatırımcı ve geliştiricileri buluşturan fuar, 400’e yakın seçkin proje, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Katar’dan misafirler ağırlayacak.

CRM Medya’dan Sektöre Yönelik Özel Çözümler!

İnşaat sektöründe, 360 derece reklam hizmet ve özel çözümleri ile başarısından adından söz ettiren CRM Medya’da fuarda yer alacak. İnşaat sektörünün nerede ise bütün markalarına sunduğu özel medya çözümleri ile Dijital Medya çözümleri kavramını yeniden dizayn eden CRM Medya, fuar süresince misafirlerini ağırlayacak. CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, “CNR’ın düzenlediği Emlak Fuarına düzenli olarak iştirak ediyoruz, CRM Medya; sektörel çözümlerin yanı sıra, global ölçekte de sektörün nabzını tutmaya ayrı bir önem veriyoruz." dedi.

Çünkü, sektörü ne kadar yakından tanır ve içinde yer alırsanız; çözümler konusunda o kadar sağlıklı hedeflemeler yaparsınız” dedi. CRM Medya, inşaat sektörüne yönelik geliştirdiği özel medya çözümlerini fuar süresince ziyaretçilerine anlatacak. CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer ve ajans yöneticileri misafirlerini bizzat ağırlayıp bilgilendirecek.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<