9.12.2016

CRM MEDYA’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ FARKINDALIĞI!

CRM Medya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, her yıl geleneksel hale getirdiği hediye ile kutlama uygulamasını bu yıl farklılaştırdı. CRM Medya, bu yıl kadınların hayattaki önemine yakışır anlamlı
CRM MEDYA’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ FARKINDALIĞI!

Her yıl çalıştığı markaların, kadın yöneticilerinin 8 Mart Kadınlar Günü’nü unutmayıp, çeşitli hediyelerle kutlayan CRM Medya, bu yıl da kadının önemine yakışır anlamlı bir hediye ile kadınların sağlığına dikkat çekti. Kadının varlığı, bakış açısı, zekası ve duyguları ile hayatın her alanında ortaya koyduğu farkı; toplumsal bir zenginlik olarak gören CRM Medya, bu yıl 8 Mart Kadınlar Günü’nde “Meme Kanseri”ne dikkat çekmek adına kadın çalışanları ve kadın müşterileri adına bağışta bulundu.

“FARKINDAYIM - KORKMUYORUM”

Türkiye'de “Meme Kanseri”, %24'lük oranla, kadınlarda en sık rastlanan 10 kanser türü arasında ilk sırada yer alırken, genç yaşlardaki kadınlarda görülme sıklığı ise artıyor.

Dünyada her 9 kadından biri “Meme Kanseri” tehdidi altında ve Avrupa'da her yıl yaklaşık bir milyon kadın “ Meme Kanseri” nedeni ile tedavi görüyor. Dünyada ise, her 3 dakikada bir kadın “Meme Kanseri”ne yakalanıyor ve her 11 dakikada bir kadın, bu yüzden hayatını kaybediyor.

CRM Medya, bu konuda önemli bir toplumsal bilinçlendirme hizmeti veren ve kısa adı “MEVA MEME VAKFI” olan http://www.memekanseri.org/ ‘a bağışta bulunarak; kadın müşterileri, kadın personeli ve çalışan erkek personelin eşleri adına bağış sertifikası ile Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<