9.12.2016

ÇEKMECE YAYINLARI’NDAN TATLI TARİFLER

Özgün tasarımları ve içerikleriyle büyük bir ilgi gören Çekmece Yayınları’nın yemek kitaplarında yer alan lezzetli ve kolay uygulanabilir tariflerden oluşturulan “Bayram Tatlısı Önerileri” geleneksel
ÇEKMECE YAYINLARI’NDAN TATLI TARİFLER

Çekmece Yayınları, geleneksel olarak hazırlanan Ramazan Bayramı ikramlarına, pratik tariflerle yeni lezzetler katmak isteyenler için yüzlerce farklı seçeneği bir arada sunuyor. Çekmece Yayınları’nın içinde tarifleri verilen yemeklerin biçiminde tasarlanan “Şekilli Yemek Kitapları”, “Lezzetli Magnetler” ve “Academia Barilla 50 Kolay Tarif” kitap dizileriyle tatlı yapmak çok daha keyifli ve pratik hale geliyor.

Anneannelerimizden öğrenip her yıl ikram ettiğimiz geleneksel bayram tatlılarının dışında Çekmece Yayınları’nın Çikolata, Tart ve Turta, Brownie, Mini Kek, Kremalı Kurabiye ve Kurabiye kitaplarında yer alan tatlı tariflerini ellerinizle, kolayca hazırlamak bu bayramda misafirlerinizin gözünde farklılık yaratmanızı sağlayacak. Kitaplardan yararlanarak vişneli tarttan akışkan brownie’ye, mini kekten çikolatalı dondurmaya kadar Ramazan Bayramı ikramlarına yakışacak farklı lezzetler hazırlanabiliyor. Damaklarını tatlandırmanın yanı sıra Çekmece Yayınları’nın özel şekilli yemek kitaplarını ailenize ve sevdiklerinize hediye ederek de onları mutlu edebileceksiniz.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<