9.12.2016

ANNELERLE SEVGİ DOLU BİR GÜN

Yılın her gününde, her an aklımızda olsa da Anneler Günü’nde kıymetini pekiştirip biraz daha fazla anlarız annelerimizi. İşte bu önemli ve sevgi dolu günü konforlu ve şık yaşamanızı diliyor, bazı öner
ANNELERLE SEVGİ DOLU BİR GÜN

Aslında onların bizden hediye beklemediğini bilir, yine de günün anlam ve önemini vurgulamak için minik hediyeler almaktan vazgeçemeyiz. Anneler Günü’nde verilecek en güzel hediye annelerimizle sevgi dolu saatler geçirmek olduğunu hatırlatıyor, bu huzuru onlara yaşatmak isteyen herkese Koleksiyon tasarımlarıyla geçirilebilecek sımsıcak bir Anneler Günü öneriyoruz. Biraz klasik bir fikir olsa da en iyi fikir olduğu gerçeği değişmiyor. Anneler Günü kahvaltısının yerini hiçbir öğün alamıyor. İster Mayıs güneşinin altında bahçede, isterseniz de mutfakta hazırlayın.

İstanbul serisi bardaklarda çay, Eser-i İstanbul yemek takımından da parçalar kullanın. Geleneğin modernizmle buluştuğu bu ürünler sayesinde siz de anneniz de sıcacık bir kahvaltı sofrasında buluşun. Adı üzerinde, kahvaltı sonrası kahve  şart. Annenizi sallanan Mihrimah koltuğuna tam pencerenin karşısına alın, Sihirlikare sehpayı yanına çekin, Sufi Irismano kahve fincanlarıyla da kahvesini servis edin. Şimdi tatlı bir sohbet için hazırsınız. Annenize aldığınız çiçekleri Yek Dü Se vazolara yerleştirdikten sonra fotoğraf albümlerini çıkarıp çocukluk anılarınızı dinlemeye hazır mısınız?

Babil Serdiyar’a yerleşip Foscarini Lite aydınlatmanızı da açın. Annenizden tatlı anıları dinlerken çocukluk fotoğraflarınızın içinde kaybolabilirsiniz. Aslında tüm yaptıklarınız annelerimizin bizim için yaptıklarının yanında az kalıyor. Annelik denilince hemen akla uykusuz geceler geliyor. Güzel bir uykuyu ve en tatlı rüyaları hak eden annelere Faruk Malhan tasarımı Alia yatak konfor sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<