9.12.2016

ANNELERE LEZZETLİ VE EĞLENCELİ KİTAPLAR

Çekmece Yayınları, şekilli yemek kitapları serisi ile Anneler Günü’ne özel düzenlediği kampanyayla Mayıs ayının ilk iki haftası boyunca “yüzde 20 indirim” fırsatı sunuyor.
ANNELERE LEZZETLİ VE EĞLENCELİ KİTAPLAR

İlk kitap serisi olan şekilli yemek kitapları ile dikkat çeken Çekmece Yayınları, Anneler Günü’ne özel olarak düzenlediği kampanyayla, Mayıs ayının ilk iki haftası boyunca yüzde 20 indirim uyguluyor.  Tüm dünyada iki milyonun üzerinde satılan ve içinde tarif edilen yemeklerin biçiminde tasarlanan kitaplarda; brownie’den kremalı kurabiyeye, pizzadan tart ve turtaya kadar yüzlerce leziz tarif bulunuyor. Annelerin özel hissetmesini hedefleyen bu yaratıcı armağan, alışılagelmiş Anneler Günü armağanlarından farklı bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Çekmece Yayınları’nın şekilli yemek kitapları serisinde; içindeki tariflerin biçimine bürünen ve mıknatıs özelliğiyle buzdolabı gibi yüzeylere yapıştırılabilen mini magnet kitaplar, ‘Brownie’, ‘Kremalı Kurabiye’, ‘Mini Kek’ ve ‘Kurabiye’ nin yanısıra, yine tariflerinin biçimine bürünen; ‘Pizza’, ‘Makarna’, ‘Tart ve Turta’ kitapları bulunuyor. Kitaplar yaratıcı tasarımları, çarpıcı ve iştah kabartan fotoğrafları ile kayıtsız kalınamayacak bir içerik sunuyor. Seride yüzlerce lezzetli pizza, makarna, kurabiye, tart, brownie, turta tarifi özgün fotoğraflar eşliğinde anlatılıyor. İndirim kampanyasıyla Anneler Günü için hem kullanışlı hem şık  armağan seçenekleri sunan Çekmece Yayınları’nın kitapları, seçkin kitapevlerinden alınabilecek.

Bu kitaplar çok eğlenceli
Dünyada yarım milyondan fazla satan Pizza kitabı yardımıyla, evde pizza yapmak artık çok kolay. Kitap, annenizin, dışarıdan sipariş vermek yerine, ev yapımı, taze ve sağlıklı pizza yapabilmesini sağlıyor . Pizza şeklinde, sert kapaklı, bu yuvarlak kitapta 50’den fazla tarif var. Anneniz evde pizza yapımının tadına vardığında, iyi bir İtalyan restoranı aramanıza gerek kalmayacak.

Makarna
“Makarnayı makarna yapan üstündeki sostur” desek abartmış mı oluruz? Bizce lezzetli bir makarna abartıyı hak ediyor.Sağlıklı ve lezzetli soslarla hazırlanmış puttanesca soslu spagetti, kabaklı tekerlek makarna, ızgara yaz sebzeleriyle süslenmiş penne, patlıcan soslu taglietelli, kum midyeli linguine gibi farklı çeşitteki makarnaları içeren tam 58 tarif, Çekmece Yayınları’nın yuvarlak şekilli Makarna  kitabında. 

Tart ve Turta
Bu kitap bir turta kadar lezzetli görünüyor! İnsanlar, binlerce yıldır mutluluğu tatlıda buluyor. Tart ve Turta kitabı mutluluğa büyükçe bir dilim katkı sağlıyor. Anneniz elinin altındaki 55 farklı tarif ile tatlıların eşsiz dünyasında kendisini daha iyi hissedecek. Evde yaptığı turtaların kokusu ve lezzeti tüm aileyle birlikte annenizi de mutlu edecek.

Lezzetli Magnetler
Annenizin “Tarifi nereye yazdım? Yemek defterim nerede? Bu tarifi yazmışım ama nasıl yapıldığını unuttum!” söylemleri tarihe karışıyor. Tarifler artık, buzdolabına yapıştırılabilen mıknatıslı kitaplarda… Çekmece Yayınları’nın lezzetli magnetler dizisi Brownie, Kurabiye, Kremalı Kurabiye, Mini Kek’te. Bu kitaplar annenizin mutfağına çok yakışacak… Anneniz bu tarifler sayesinde tatlı tariflerinin ve en ünlü blogların aranılan yüzü bile olabilir.

Brownie
Kusursuz bir brownie’nin içi yumuşak, üzeri ise sert ve kuru olmalıdır. Bunu yapmanın en pratik yöntemleri ise Çekmece Yayınları’nın mıknatıslı Brownie kitabında. 30 harika brownie tarifinin yer aldığı kitabı, istediğiniz herhangi bir metal yüzey üzerinde kullanabilirsiniz.

Kremalı Kurabiye
Mıknatıslı ve kurabiye şeklindeki Kremalı Kurabiye kitabında, 30 farklı kurabiye tarifi yer alıyor. Hem de iki kurabiyenin arasını süsleyecek, harika tatlarda, rengarek, çeşit çeşit krema tarifiyle birlikte. Kremalı kurabiyeler, özel misafirlerinz için en doğru seçim olacak.

Mini Kek
Kekler diyarında kaybolmak istiyorsanız bu kitabı kesinlikle almalısınız. 30 farklı kek tarifinin yer aldığı, mıknatıslı Mini Kek kitabıyla mutfakta çok eğleneceksiniz. Davetlerin vazgeçilmezi mini keklerin en kolay tarifleri, çocukların seveceği süsleme önerileri bu kitapta.

Kurabiye
Çekmece Yayınları’nın mıknatıslı kitap serisinin dörd

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<