9.12.2016

Mavera Sarayları Başakşehir

2012 yılında Başakşehir'de inşasına başlanan ve lansmandan önce Yüzde 90'lık büyük bölümü satılan Mavera serisine, sıradan konut projesi anlayışının dışında, lüx konseptli bir proje katılıyor: Mavera
Mavera Sarayları Başakşehir

Makro İnşaat tarafından Başakşehir'de geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Mavera Başakşehir projesi lansmandan önce projenin %90'lık kısmının satılması ile dikkatleri toplamıştı. Alışılmış konut projeleri mantığının dışında üretim yapma anlayışı ile hareket eden Makro İnşaat tarafından hayata geçirilen Mavera Başakşehir projesi, lansmandan sonraki ay içerisinde tamamen satıldı. Daha çok "Lüx" anlayışı ile hareket eden Makro İnşaat, yine Başakşehir'de 'Mavera Sarayları' projesini hayata geçiriyor. Mavera Sarayları projesinin 25 Ekim 2013 tarihinden itibaren satışa sunulacağı açıklandı.

Başakşehir'de özel bir proje

Mavera Sarayları BaşakşehirMavera serisinin en son ve lüx projesi olan Mavera Sarayları, toplam 10.000 metrekare alan üzerine kuruluyor. Projede toplam 3 blok olacak ve 56 özel tasarım daireden oluşacak. Emlak sektöründe en fazla prim yapam bölgelerden birisi olan Başakşehir'de hayata geçirilecek olan proje daha çok, lüx bir konut projesi arayan kalabalık aileler için düşünülmüş. Mavera Sarayları projesinde 4+1 den 6+2 ye kadar daireler mevcut. 4+1 daireler 257 metrekare'den, 5+1 daireler 308 metrekareden ve 6+2 daireler ise 338 metrekareden başlıyor. Mavera Sarayları projesinde ise fiyatlar, metrekaresi 4.750 Tl.'dan başlıyor.

Eski ve yeni mimari birlikte

Mavera Sarayları'nın en fazla dikkat çeken özelliği ise mimarisi. Proje, mimari anlayışta farklı jenerasyonları birleştirmesi ile gözleri üzerine çekmeyi şimdiden başarmış. Osmanlı, Selçuklu mimarisi ve modern mimariyi birleştiren Mavera Sarayları projesinde ilk göze çarpan ayrıntı ise cumbalı evler. Oval ve geniş bir özelliğe sahip olan cumba mantığı ile, konutların içerisinden panoramik bir görüntü elde edilebiliyor.

Mavera Saraylarında kalite ve konfor bir arada

Başakşehir satılık daire Mavera Srayları Başakşehir ilçesiMakro İnşaat yönetim kurulu balkanı Ercan Uyan'ın yaptığı açıklamaya göre projede bulunan dairelerde salonların en küçüğü 50 metrekare'den başlıyor ve tümünde şömine var. Yine tüm dairelerde 20 metrekarelik ada mutfak ve 20 metrekarelik oturma odaları standart olarak yapılıyor. Yine her dairede 11 metrekarelik ve tamamı peyzaj manzaralı balkon var. Mavera Saraylarında lüx anlayışı bunlarla sınırlı değil elbette. Her dairede özel tasarım Türk hamamı, 2 lavabolu banyo dolapları, işlik odaları ve kiler düşünülmüş. Mavera Saraylarında bir başka göze çarpan ve neredeyse hiç bir projede olmayan özellik ise 3.30 metrelik duvarlar. Duvarların bu denli yüksek olması, ister istemez yüksek kapıları da beraberinde getiriyor ve bu projede kapı yüksekliği 2.40 metre.

Mavera Saraylarında rahatlık var

Özellikle çok kalabalık ve her katta çok sayıda daire bulunan projelerden kaçınanların düşünüldüğü Mavera Sarayları Başakşehir projesinde 2 daire ve 2 asansör bulunuyor. Bununla birlikte yine her daire için bina altlarında 15'er metrekarelik içerisinde banyoların bulunduğu ve 24 saat sıcak ve soğuk suyun olduğu çok amaçlı odalar bulunmakta. Bu odaların depo olarak kullanılacağı bildiriliyor. Mavera Sarayları Başakşehir projesinde sıradışı şeyler tabiki bunlarla sınırlı değil. Özellikle residence projelerinde yaşayanların çok yakından bildikleri ve can sıkıcı bir sorun olan otopark problemi, bu projede dert olmaktan çıkıyor. Her daire için 3 adet kapalı otopar

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<